![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Misiaqqq <3
|
Hej,
bociłem sobię w pewnym miejscu i strasznie wkurzał mnie jeden bot, bo jak to tak, żeby inny bot mi expa zabierał, postanowiłem go reportnąć (ctr+r), w sumie nie robiłem tego często, ale jeśli już nigdy nie trafiałem na odpowiedź, a dziś reportując owego kiepa stała się rzecz niemożliwa, Gm odpisał: ![]() Co Wy na to, co napisał .? Troche mnie to zdziwiło, wystraszyło poniekąt. Piszcie co o tym myślicie, siemka.
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#2 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Massbany, gm-i tak odpowiadają od pierwszego massbana.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
Wydaje mi sie ze ten boter nie dostanie tego bana, bo jak wiadomo ich system nie wykrywa kazdego botera ;), dlatego gm jesli ma czarno na bialym powinien automatycznie go zbanowac, niekoniecznie czekac na massbana :<
|
|
#4 | |
|
Misiaqqq <3
|
mnie sie zdażyło pierwszy raz otrzymać odpowiedź.
Cytat:
Założe się, że bedzie tu latać i latać :]
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 9 razy w 9 postach.
![]() |
Gmowie nie moga juz banowac (zakaz) za botowanie nawet na tibia.de byl filmik jak botter biega i stoi kolo niego gm i mu przyslowiowe "chuja" zrobil.
![]() |
| Tagi |
| gma, odpowiedź, odpowiedĺş |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|