Zobacz koniecznie!

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 06-04-10, 15:20   #1
Bobaros
Banned

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
Bobaros jeszcze nie znają
Standardowy Odlotek

Elo

Chce Wam pokazać fajną stronkę do zabawy...

Odlotek jest bezpłatnym serwisem, w której można wygrać nagrody rzeczowe. Dzięki codziennemu logowaniu się do serwisu każdy użytkownik otrzymuje punkty. Punkty mogą zostać wymienione na nagrody lub na losy na loterie.

W jaki sposób zarabia Odlotek.pl?

Odlotek czerpie dochody z reklam, na które klika Użytkownik podczas logowania się do serwisu.

Jak zdobywać nagrody

Odlotek proponuje Ci dwa sposoby zdobywania nagród:

* wymianę punktów na nagrody,
* udział w loteriach.

Wymiana punktów na nagrody

Aby wymienić punkty na nagrody, należy zarejestrować się w serwisie, odbierać darmowe punkty i zebrać sumę wystarczającą do wymiany punktów na przedmiot. Więcej informacji na temat nagród, ich wartości i możliwych sposobach ich zdobycia znajdziesz w zakładce „Nagrody”.

Udział w loteriach

Aby wziąć udział w loterii, należy zarejestrować się w serwisie, odbierać darmowe punkty i wymieniać je na losy. Jeden los zawsze kosztuje jeden punkt i stanowi jedną szansę na zgarnięcie wygranej. Minimalna liczba losów potrzebna do wzięcia udziału w loterii to 10.

Jeśli masz na swoim koncie punkty, wystarczy że klikniesz na ikonkę „Biorę udział!”, umieszczoną pod spodem interesującej Cię loterii. Wówczas punkt z Twojego konta zamieni się w los, a Ty będziesz miał szansę wygrania nagrody.

Potwierdzenie pewnej użytkowniczki, że serwis jest wypłacalny:

A więc rejstrujcie się i bawcie ;d
Rejestracja http://odlotek.pl/rejestracja.html
Mój ref: http://odlotek.pl/zaproszenie/32801

[zlikwidowałem tylko refa, jak chcesz, dodaj JESZCZE jeden link, gdzie będzie ref, daj ludziom wybór :) ||Pekezu]

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Bobaros : 06-04-10 o 15:28
Bobaros jest offline  
Zamknij temat

Tagi
odlotek

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania