![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 32
Podziękowano mu 11 razy w 4 postach.
![]() |
Jak się dowiadujemy z tibia.com /tibia.pl zaszły zmiany w polityce prywatności. Oto jeden ze zmienionych pkt.:
"Paragraf 2 dotyczy wykorzystania danych, które są określane automatycznie i przekazywane podczas korzystania z usług. Rodzaj przechowywanych danych, które przechowują zostały rozszerzone o dane dotyczące sprzętu i oprogramowania zainstalowanego na komputerze użytkownika. Dane te będą głównie wykorzystywać do anonimowych badań statystycznych, analizy błędów oraz optymalizacji usług." Nie wiem czy mam sie bać czy płakac, z tego co rozumiem będą sprawdzać czy mamy bota zainstalowanego czy nie...aż strach pomyśleć jesli to prawda... :/
|
|
|
#2 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Chyba tak...pierdole cipsoft pojebało? jeszcze niech sami nam trojany powrzucają -.-'
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zaawansowany botter
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
Mam pytanie, czy pomimo tego, że akceptowaliśmy cały ten regulamin zakładając konto, oni mają prawo do "grzebania" nam po dysku? Czy chronią nas przed tym jakieś prawa?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Raczej są takie prawa, tylko ty żeby grac musisz akceptować to czy chcesz czy nie chcesz ;/ bo to można porównać do hakerstwa a jest karalne ;D.. czytałem na inym forum ze koleś napisał do nic meila ze się na takie coś nie zgadza a oni mu odpisują ze za sprzeciwy będą konta usuwać.
@edit Może się komuś przydać http://www2.monsterpolska.pl/privacy/
Nerańczyk ^^ * Lvl: * Club/Shield: * Mlvl: - 10 [x] - 40/40 [x][x] - 1 [x] - 20 [x] - 50/50 [x][x] - 2 [x] - 30 [x] - 60/60 [x][x] - 3 [x] - 40 [-] - 70/70 [x][x] - 4 [x] - 50 [-] - 80/80 [-][-] - 5 [x] - 60 [-] - 90/90 [-][-] - 6 [-] - 70 [-] - 100/100 [-][-] - 7 [-] - 80 [-] - 110/100 [-][-] - 8 [-] http://dreeq.mybrute.com - Zagraj razem z nami . Ostatnio edytowany przez Dreq91 : 24-03-09 o 19:51 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2009
![]() |
nie moga ci grzebac po komputerze bo to jest karalne mozna sie sadzic o to..beda pytac o paremetry komputera zeby ulepszac tibie zeby miala mniej bledow!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zaawansowany botter
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
No, też tak myślę, bo jeżeli mogliby filtrować każdy komputer, to na pewno znaleźliby w 3 dupy nielegalnych programów ( botów :D ), przez co botowanie byłoby wręcz niemożliwe
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
![]() |
To się w przyszłości okaże po co im te rzeczy ;p moim zdaniem za mało kasy maja, wiec szukają łatwego źródła zarobkowego...
Nerańczyk ^^ * Lvl: * Club/Shield: * Mlvl: - 10 [x] - 40/40 [x][x] - 1 [x] - 20 [x] - 50/50 [x][x] - 2 [x] - 30 [x] - 60/60 [x][x] - 3 [x] - 40 [-] - 70/70 [x][x] - 4 [x] - 50 [-] - 80/80 [-][-] - 5 [x] - 60 [-] - 90/90 [-][-] - 6 [-] - 70 [-] - 100/100 [-][-] - 7 [-] - 80 [-] - 110/100 [-][-] - 8 [-] http://dreeq.mybrute.com - Zagraj razem z nami . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
miszcz melanżuf!
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
![]() ![]() |
dlatego przestałem grać w tą grę.. To już jest skandal..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 4