![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Który typ serva wolicie?
Non-pvp sux. |
|
|
#2 |
|
Guest
|
Heheh
Dodaj zeby wymieniac wady i zalety Non Pvp + Nikt nie zabije = Spokojny botting + ?atwo zrobic quest naprzyk?ad DHQ Dzi?ki masom us?ug cleanerskich na tibia.com - Pe?no Noobów - Z?odzieje lotta - Kolejki - Przepe?nione expa Pvp - Power Abusing - Mo?liwosc padni?cia za brzydki outfit ;s +Ma?o z?odziei i noobów +Wolne Expowiska Mimo tego wybieram non pvp ; ) |
|
|
#3 |
|
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 16 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Do bot'cenia wybieram NON-PVP, za? do grania manualnie *na które mam czas na 20 min w tygodniu* PVP. Co tu du?o gada?, mo?e i ja kogo? nie zabije, ale i on nie zabije mnie, mo?e i zostan? zbluzgany, ale i ja mog? go zbluzga?. Na Pvp przez przypadek co? ?le powiesz i mo?esz mie? ogromne problemy.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 3 razy w jednym poście.
![]() ![]() |
jak grasz w tibie to pvp ( większa zabawa )
jak tylko botujesz ( np tak jak ja ) a potem chcesz sprzedac kase/chara to oczywiście non pvp @edit napisałem tego posta jak jeszcze nie było tego wyżej, widzę, że z inve mamy podobne zdanie Ostatnio edytowany przez hoxiu : 17-03-08 o 16:28 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zasłużony
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() ![]() ![]() |
Ja równie? mam takie zdanie. Na pvp nie mo?na afkn??, trzeba si? martwi? czy nikt nie b?dzie sprawdza? czy nie afkujesz itd. A na non-pvp? A niech se biega za mn? i spamuje. Co mnie to obchodzi. Po update 8.1 trapowanie jest bardzo utrudnione, a GM i tak online jest 2 razy w tyg. Wystarcz? alerty i po zabawie ;d
|
|
|
|
|
#6 |
|
Game Over...
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 25 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Ja jedynie non-pvp
Kiedy? dawno temu gra?em na pvp ale zawsze mnie denerowowa?o ?e podleci jaki? wi?kszy lvl i ubije... Co prawda zabawa jest ale ja i tak wole pewno?? siebie na non pvp. No i trzeba si? pilnowa? ?eby komu? nie podpa??. A tak to tylko kolejki masz i mo?esz gra? pewnie :D |
|
|
|
|
#7 |
|
Reprezentant
|
Non pvp <333 Ta tona mwali latajaca na kopalni/poi dlach, w 100% rekompensuje mi wojny :)
|
|
|
|
|
#8 |
|
Low Botter
Podziękowań: 4
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Pvp, nie widze wogole celu gry na nonpvp no chyba ze ktos chce miec level
A jeszcze bardziej jakby powstal nowy pvp-e |
|
|
|
|
#9 | |
|
Administrator
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Natomiast jeżeli lubisz szybką akcję, masz mocne plecy u kumpli i dobre PvP (chociaż od czasów Tibii 7.6 nie można już mówić o PvP, tylko szybkim klikaniu hotkeyów) to leć na PvP. Tam się zabawisz, chociaż moim zdaniem równie fajnie można się zabawić na Non-PvP expiąc sobie z kumplami. Wszystko zależy od tego, co, kto uważa za dobrą zabawę ;) Osobiście wolę Non-PvP, mam tam swojego knighta i nie narzekam, naprawdę ^^ Pozdrawiam, Orion. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
Data dołączenia: May 2008
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
PvP, po prostu regularne wojny są jedynym, co trzyma mnie przy tibii.
|
|
|