| Zobacz wyniki ankiety: Czy warto zainwestować w NBota? | |||
| Tak |
|
6 | 42.86% |
| Nie |
|
8 | 57.14% |
| Głosujący: 14. Nie musisz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 6 razy w 5 postach.
![]() ![]() |
Co sądzicie o Nbocie? Znalazlem wczoraj na allegro taka aukcje http://allegro.pl/item841577491_nbot...gwarancja.html
Pisze ze nie wykrywalny. Wypowiedzcie sie.
|
|
#2 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raczej wątpie - poza tym zobacz sobie wykupując licencję na 1 dzień za 0,72zł i wg. mnie to za mało funkcji na taką cenę (wychodzi 60 zł na rok).
A co do wykrywalności - pewnie coś lepiej od BlackD, ale raczej gorzej od Elfa. |
|
|
|
|
#3 |
|
Beginner
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Myślę że spróbować nie zaszkodzi , ale pewnie gdy wzrosła by popularność ta teoria nie wykrywalności szybko by upadła . Nbot nie wiem jak teraz ale kiedyś nadawał się głownie do skilowania słabo się im expilo ;p
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 8 razy w 6 postach.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beginner
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Tak ;p
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jun 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
"UWAGA !!! Sprzedaz Licencji dozywotnich u konkurencji jest niczym innym jak rozpaczliwym staraniem sie OSZUKANIA i wyciagniecia jak najwiecej kasy od graczy ktorzy beda zbanowani. UWAGA NGbot,ELFbot,Blackd = BAN na 100%"
Haha, to mnie rozbawiło... Nbot to jakaś kompletna porażka. @offtop Kurde, prosze was, wywalcie te reklamy allegro! To tak działa na nerwy... Ostatnio edytowany przez volter555 : 10-12-09 o 23:24 |
|
|
|
|
#7 |
|
Botter
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 6 razy w 5 postach.
![]() ![]() |
TO NIE JEST MOJA REKLAMA. Znalazlem po prostu aukcje i chce sie poradzic uzytkownikow-.-.
|
|
#8 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jun 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Nie chodziło mi o tego linka do allegro, tylko o tą wkurzającą reklamę, która jeszcze niedawno pojawiała się na górze forum. Zresztą masz temat o tym nawet osobny, na szczęście już się ona nie wyświetla.
Sry za offtop. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 6 razy w 6 postach.
![]() ![]() |
Kolega z klasy jedzie na nbocie od 30lvla a teraz ma 120+,jednak poczekam jak bardziej sie rozbuduje do stopnia elfa
Kinex & Hosko & Kinematix Projekt od 0 do ? Full rook by hosko [Port Hope] Apes-powierzchnia+depositer,potion refiller,100% afk [Yalahar] Mistrock cyclops mountain +mp refiller,depositer Nie pomagam w sprawie bota.
|
|
|