| Zobacz wyniki ankiety: Kto jest najlepszym Skrypterem? | |||
| Kisiu153 |
|
24 | 30.38% |
| Willmaster |
|
4 | 5.06% |
| Muttley |
|
47 | 59.49% |
| Hoxiu |
|
8 | 10.13% |
| Elav |
|
3 | 3.80% |
| Sopelek |
|
15 | 18.99% |
| Rybawaw |
|
2 | 2.53% |
| Laull |
|
4 | 5.06% |
| Spekulant |
|
1 | 1.27% |
| Even // Kolos |
|
6 | 7.59% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujący: 79. Nie musisz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Banned
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 16 razy w 6 postach.
![]() |
Teraz tak głosujemy kto według was jest najlepszym scripterem. Jeżeli kogos kto dobrze i dużo skryptów robi proszę mi napisać.
Pozdro Edit : Dziękuje :) Ostatnio edytowany przez Von Ulryk : 15-03-09 o 08:28 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Oczywiście ze muttley ,jego skrypty są najlepsze ,estetycznie napisane :)
Kisiowi mało brakuje do Muttleya więc jego skrypty też sa fajne :) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 60 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
Dobry pomysł z taką sondą, ale od razu wiadomo kto wygra. ; P
Oczywiście, że Muttley! Dał najwięcej skryptów, ma najwięcej podziękowań, robi bardzo dobre, zaawansowane skrypty. Gratuluje wygranej! ; ) Pzdr /Kisiu153;] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() |
Wiesz zależy tu chodzi o jakość a nie ilość. Ja np: stawiam na ciebie :)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Jak dla mnie oczywiście "Muttley"
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja uważam Sopelka, że potrafi najwięcej, to on wskazał mi błędy jakie robiłem w potbuyerze.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 60 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Kod:
fastexiva _antykisiu = 1 (1= ON, 0 = OFF ). xdd @Down A wolałbyś żebym dał skrypt na idealną miejscówkę do botowania za darmo i w pierwszy tydzien było na niej 123214124352976 osób? ; P Kłótnia z Sopelkiem to wogóle już co innego było. Napisałem mu 'zrobiłbyś własnego, a nie ; d ' co bardzo naruszyło jego wielkie ego i bez przemyślenia wdał się w bezsensowną kłótnie, której tak właściwie nie powinno być. Poczytaj sobie posty, które napisałem podczas tej wielkiej kłótni i zrozum, że nie nakazywałem i nie nakazuje nikomu robić i uczyć się wszystkiego od nowa i nie potępiam tego, tylko stwierdzam, że gdyby zrobił sam byłoby lepiej. ; ) Poza tym, gdyby ludzie na tym forum czytali posty uważnie i ze zrozumieniem, to prawdopodobnie nie byłoby ŻADNEJ kłótni ze mną.. xd Btw. Sam dużo rzeczy podglądałem z innych skryptów, kiedy uczyłem się je pisać. Jednak do tej pory wprowadziłem w te rzeczy tyle modyfikacji, że zawierają one już bardzo mało z tamtych, lub są wogóle inne. Jeszcze raz napisze- nie potępiam kopiowania, tylko uważam, że lepiej dać skrypta, w którym wszystko jest 100% Twoje niż skrypta, w którym, Twoje są tylko waypointy, loot i potworki do atakowania bo wszystko inne jest zrobione metodą 'kopiuj-> wklej' z innych skryptów. Takiego skrypta napewno nie nazwałbym SWOIM. I tak wogóle to zauważyłem, że wiele przydatnych rzeczy podglądasz z innych skryptów. Przykładowo: fastExiva _cap1 = $numericalexp:{$_cap$}*100$ Nie uważam tego za złe, bo rozumiem że taka rzecz bardzo pomaga w skrypcie i inaczej ująć się jej nie da. ; P Jednak co do pot buyera, to nie wyobrażam sobie, aby przez kilka lat tworzenia skryptów ani troche choćby nie udoskonalić lub zmodyfikować sposobu Coloriona do własnych potrzeb. Mam nadzieje, że zrozumiesz przesłanie jakie niosę tym postem ; ) Pzdr /Kisiu153;] Ostatnio edytowany przez Kisiu153 : 15-03-09 o 14:02 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Up
Nas wkurza to, że dajesz jakieś bezsensowne teksty typu "skrypt kosztuje 15 zł ze względu na sratatatata" Poza tym kojarze jakąś debilną kłótnie między Tobą a Sopelkiem, w której kłóciliście się o to, że ktoś zerżnął coś z poradnika Coloriona. Gdyby każdy się tak kłócił to ja już bym był daleko stąd, a dlaczego ? Bo jak się uczyłem skryptowania, to podglądałem najciekawsze rzeczy w skryptach - np. nauczyłem się pisać czerwone napisy ze skryptu Mergola, potem zrobiłem własny. Ostatnio edytowany przez muttley : 15-03-09 o 13:44 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
![]() |
Cytat:
# Muttley : Jeżeli to jego sposób na kase do nierozumiem ciebie. Robi ci coś złego ? PZdr |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Kisiu153 aka Byczarz xd and Muttley (Kolejnosc nie ma znaczenia wg. mnie obaj jestescie rowni Muttley daje duzo skryptow ktore sa potrzebne a Byczarz malo ale tych fajnych skryptow ;D)
btw.Korzystam tylko ze skryptów Muttley'a i Byczara (bez obrazy dla innych) |
|
|
|