![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Global
|
Witam wszystkie osoby, które chciały by wziąść udział w naborze na newsmana botting.pl
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż aby wziąść udział w konkursie należy wybrać jeden temat z paru podanych niżej i napisać na podany temat pracę. Mile widziane oczywiśćie jakieś zdjęcia. Tematy do wyboru:
Gdy wybierzecie jeden temat, napiszecie newsa, to proszę wysłać go do użytkownika Newsman_nabór jako prywatną wiadomość, w tytule umieszczając: [Newsman nabór][1][T: X] Gdzie X oznacza numer tematu który wybraliście. Obowiązki newsmana nie będą pewno dla was zaskoczeniem: - Obowiązkiem newsmana jest być na bierząco z wszelkimi nowinkami w świecie Tibii i nie tylko. Dobrze byłoby gdyby newsman przekazywał nam także niusy związane z botami. Newsmani również posiadają sporo bonusów:
Termin wysyłania prac to 1 maja do godziny 23.59 Wszystkie osoby które zostaną wybrane poznacie kilka dni po zakończeniu naboru. Dodatkowy regulamin naboru: - Plagiat będzie równał się z natychmiastowym usunięciem z naborem oraz osoba zostanie zbanowana na 7 dni. - Praca która będzie miała dużo błędów ortograficznych i interpunkcyjnych zostanie natychmiastowo usunięta z naboru. - Praca która nie będzie na temat zostanie usunięta z naboru. Pozdrawiamy Kadra botting.pl __________________
"Zostaliśmy lekarzami po to, aby walczyć z chorobami. Leczenie pacjentów czyni z nas nieszczęśliwych lekarzy." - Gregory House Ostatnio edytowany przez Athushi : 18-04-09 o 22:26 |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 23 razy w 11 postach.
![]() |
No to ja chciałbym dodać, że szukam pomocników. Miła praca.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Low Botter
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Mam rozumieć, że przez wymyślenie rozumiecie coś w stylu: "Apocalypse na Securze zjedzony przez GM'a !", lub "Cipsoft wprowadza system banowania wszystkich graczy powyżej 400 lvla !" tak ?
#edit No dobra, może potem spróbuje ;d
[Carlin] Trenowanie magic levelu -> Carlin Ostatnio edytowany przez mewosh : 19-04-09 o 12:45 |
|
|
|
|
#4 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak- to ma byc news, na jeden z w/w tematow. Jak to opiszesz, to juz jest twoja sprawa. Musi to byc news, nie opowiadanie czy rozprawka.
|
|
#5 |
|
Prawie Jak Moderator
Data dołączenia: Jun 2008
Podziękowań: 4
![]() |
Dobra, a można wysłać więcej niż 1 prace?
#edit Poszło jakiś czas temu , zobaczymy co z tego bdzie #3down 1 :D Ostatnio edytowany przez Panczaq : 19-04-09 o 16:07 |
|
|
|
|
#6 |
|
Pluszowy Misio
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 4 razy w 2 postach.
![]() |
moja już wysłana , zobaczymy czy się dostane :)
|
|
|
|
|
#8 |
|
Low Botter
Podziękowań: 1
![]() |
Moja tak samo :D. Z ciekawości zapytam, który temat wybraliście ?
|
|
#9 |
|
miszcz melanżuf!
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
![]() ![]() |
wysłałem zobaczymy czy nadaję się na Newsmana :D
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mały apel do wszystkich zamierzających napisać newsa - czytajcie polecenia i piszcie na temat. Poza tym radzę przepuścić Wasze prace przez Worda. Na sam koniec poproście mamę/tatę/siostrę/kogoś, kto jest blisko o przeczytanie Waszych wypocin. Może szczęśliwie powiedzą Wam, że to się nie nadaje i uniknę czytania niektórych gniotów.
Powodzenia! |
|
|