![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 16 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Jeśli czujesz, że możesz być w tym dobry (i nie jesteś spammerem) to zgłoś swoją propozycję !
Kod:
Imię: Wiek: Doświadczenie w moderowaniu: Doświadczenie w "botin'gu": Cos od siebie: Dlaczego to wlasnie Ty: Co bys zmienil/naprawil?:
|
|
#2 |
|
Banned
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Imię: Mateusz
Wiek: 17 Doświadczenie w moderowaniu: brak Doświadczenie w "botin'gu": mam wymieniać chary ? 5x 50+ Cos od siebie: jestem bardzo uczciwy i wyrozumiały :) Dlaczego to wlasnie Ty: czuję, że to jest moje powołanie ! Staram się pomagać w sprawach bota nawet teraz :] Co bys zmienil/naprawil?: Naprawił bym spammerów :] a co do strony to raczej nie duże mam tu zdanie. hehe chyba starczy :] Mam nadzieje że się zastanowicie co do mnie :] |
|
|
|
|
#3 |
|
Pluszowy Misio
|
Do tego druga wiadomoscia jest fakt, ze Chris Raab po dlugiej nieobecnosci przeszedl na emeryture. Dzieki za krotka, ale raczej mila wspolprace ; )
|
|
|
|
|
#4 |
|
Game Over...
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 25 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Imię: Bartek
Wiek: 15 Doświadczenie w moderowaniu: Byłem moderatorem na forum graficznym (8 miesięcy), oprócz tego tego forum klasowe(admin ale to nic wielkiego). Doświadczenie w "botin'gu": Mam bota dopiero od 2 tyg, jednak mam ambicje nauczenia się robić zawansowane skrypty itp, gdy znajdę czas ( szkoła ciśnie ostro :/) Cos od siebie: Jestem miły i kulturalny, raczej bezkonfliktowy. Dlaczego to wlasnie Ty: Staram się pisać zwięźle i dokładnie nie robiąć zbyt dużego zamieszania (spam). Przeglądam każdy temat i post choć nie często piszę. Jestem na forum od listopada (stare forum). Co bys zmienil/naprawil?: Chciał bym aby na forum nie było zbyt dużego chamstwa, choć na razie go nie ma. Jednak wraz ze wzrostem liczby użytkowników może się to zmienić. Zmienił bym rotator bannerów bo teraz się zmienia co jakiś czas co rozprasza i strona "skacze" lepszym rozwiązaniem było by losowanie wśród tych dwóch bannerów bądz raz jeden a później drugi. Chciał bym aby to forum zawsze trzymało "poziom". @Qbee ; ja bym pisanie postów porównał do pisania listów w XXI wieku. Jest to pewna forma korespondecji w dziesiejszych czas. Ostatnio edytowany przez Onyx : 13-04-08 o 21:22 |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Imię: Kuba
Wiek: 15 Doświadczenie w moderowaniu: Własne forum - około 900 userów - brak kasy na serwer i domenę ;/ Doświadczenie w "botin'gu": Nie mam dużego doświadczenia, ale szybko się uczę xD. 1-2 lata. Cos od siebie: Twożę własne skrypty. Niedługo będzie można je znaleźć na forum. Mam sporą wiedzę o tibii. Dlaczego to wlasnie Ty: Jestem pracowity i uczciwy. Na forum spędzam większość dnia. Co bys zmienil/naprawil?: Najchętniej to spolszczył bym całkowicie forum. Ostatnio edytowany przez qbee : 13-04-08 o 22:50 |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Imię: Marcin
Wiek: 15 Doświadczenie w moderowaniu: własne forum, pojęcie ogólne mam ;P Doświadczenie w "botin'gu": 42 ek 73 ek i 55 kina i inne low lvls ;D Aktualnie 75 ek na candii i 20 kina na celescie :) Cos od siebie: Jestem uczciwy, pracowity, sumienny i zawsze szczery Dlaczego to wlasnie Ty: Hmm? Posiadam sporą wiedze o tibii i questach a także wiedze jak moderować, mniejsze pojęcie o blackd ale i tak całkiem spore :) Jestem na forum od 30 grudnia 2006 Co bys zmienil/naprawil?:Przede wszystkim chciałbym moderować podforum Tibia Udoskonalic dział Questy i Ogólnie o Tibii Chcę napisać także pare poradników do blackd i opublikować moje skrypty To tyle Dziękuje @edit Odstępy zrobione żeby moje przesłanie było bardziej widoczne. Nie w celu spamu :) Ostatnio edytowany przez Belens : 13-04-08 o 21:29 |
|
|
#7 |
|
Zasłużony
|
Imię: Adrian
Wiek: 15 Doświadczenie w moderowaniu: raczej wątpie, jestem skromny ale potrafię obsługiwać panel moderatora Doświadczenie w "botin'gu": 122 ek z full setem i majątku równym 5kk, niestety skasowany po update'u 8.11 przez CM'a bez konkretnego powodu Cos od siebie: No cześć, Adrian jestem. Dlaczego to wlasnie Ty: Nie będę się wymądrzał. Co bys zmienil/naprawil?: Poziom tego forum, dużo nam brakuję by dorównać oficjalnemu. |
|
|