![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#81 |
|
Beginner
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 8 razy w 5 postach.
![]() |
Spoko ale troszke potem bo zajęty jestem
|
|
|
#82 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2010
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Powodzenia.
Z pewnością nie długo twój bot dorówna nie jednemu, chociaż nie spodziewam się aby zrobił szał ;p Do elfbota nie ma co równać i raczej chyba nigdy nie będzie ;p On to robi 4fun ^^ |
|
|
|
|
|
#83 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zrobiłem spore postępy - dzięki Komarowi (dobrze odmieniłem xD) poprawiłem Logowanie, bot już nie pcha się "jak debil" przez kolejkę.
Dalej nic nie zrobiłem w sprawie lootera, ale za to targeting i cavebot działają należycie. Kończę przepisywanie starego kodu. Dodałem sprawdzanie aktualizacji (na życzenie, nikt Was nie będzie zmuszać do niej), w przypadku mniej poważnych updatów (zmiany CRC32 - możliwe, że tak działa wykrywanie botów) bot będzie mógł sam pobrać nową wersję. W przypadku poważniejszych nie jestem pewien, czy aby na pewno to dobre rozwiązanie, zastanowię się nad tym. Napisałem Trainer - trenowanie na potworkach - jak na razie potrafi atakować potwora, zostawiać go, jeśli ma mniej niż 50% HP i nie atakować "matki" slime. Zmieniłem interfejs bota - powinno być nieco szybciej i przejrzyściej. To jest taki mix, pomiędzy Tibiabot NG a Tibia Auto. Niestety, przed 8.55 mam małe nadzieje na dopracowanie Lootera - dlatego bocik będzie raczej w charakterze zabawowym lub na OTS. Możliwe, że na koniec ferii wyjdzie v.0.1 |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 9
![]() |
Nie no szacun dla ciebie za wytrwalosc..
Wierze w to, ze twoj bot przegoni elfa i zdołasz ominąc te zabezpieczenia cipsoftu przed botami. Jakbys mial jakies prosby zwiazane z grafika to napisz, cos tam o tym wiem.. Html sie dopiero ucze, wiec moze kiedys, jak bd bardziej zaawansowany to pomoge ci ze strona. Chyba ze ten jezyk znasz :) Pozdrawiam
|
|
|
#85 |
|
Beginner
![]() |
up html jest prosty tak jak mój delphin i vb nie ucz się tego większość to php a muttey hookproxy działa więc i lotter :D a proxy cza tylko do otwierania ciał
|
|
|
#86 |
|
PWJ Na 200%
Heh, jedyny element strony, który obecnie wykorzystuje to logowanie i sprawdzanie updatu (sprawa działa tak, że system loguje się na dane passy na pewnej stronie i sprawdza czy od tego wydania były update).
Komar - na prawdę ? Bo ja np. Packets Analyzera nie dałem rady odpalić na hookproxy. |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Beginner
![]() |
Znaczy tego to nie próbowałem ale otwieranie ciał działa przez hookproxy :D
|
|
|
#88 |
|
Beginner
![]() |
Sry za post pod postem ale jak skończę swego bota to też będę mógł pokazać na forum?
|
|
|
#89 |
|
PWJ Na 200%
Hmm, co to za problem? Forum jest otwarte dla każdego, więc jasne :)
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Newbie
Data dołączenia: Nov 2009
![]() |
Byl update kiedy mozna spodziewac sie waszego projektu i ogolnie czy wogle dalej nad niem pracujecie i czzy projekt nie padl ;>? :> i ps dodaliscie leczenie spritami ?
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| 853, 854, 857, 860, 861, 862, 871, bot, muttley, tibia |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|