![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#161 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Up
Ściągnij najnowszą - wersja v0.13 obsłuży Ci wszystko od Tibii 8.0 @Topic v0.13: -Działanie z Tibią 8.60, -Poprawienie działania na x64 - teraz wszystko powinno ładnie działać (zainstalowałem Windowsa 7 64-bit i mi wszystko działa), -Wywaliłem system aktualizacji - całość była dość zbugowana, za kilka wersji nadejdzie nowy, szybki Download w 1 poście! |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Banned
|
No niestety ta nowa wersja trochę się krzaczy z wersja 8.57, mówię tutaj o otsie. Ciągle jest jakiś błąd, który automatycznie wyłącza Tibie. Like bug.
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Nie wiem czy coś robie nie tak czy co, bo jak robię żeby dodać itemke do lota to mi wyskakuje błąd.
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
PWJ Na 200%
Screenshota pokaż, w dodatku dodam, że istnieje dział Problemy: http://botting.pl/forumdisplay.php/problemy-117.html
Ostatnio edytowany przez muttley : 20-07-10 o 21:01 |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 6 razy w 2 postach.
![]() |
Bot jest wspaniały , jednak mógłbyś pomyśleć o "obrazkowym" menu tak jak jest np. w Bbocie lub TUGbocie . I dbaj o niego , bo projekt jest dobry.
I PROSZĘ CIĘ , NIE RÓB TEGO BOTA ZA PIENIĄDZE :( |
|
|
|
|
|
#166 |
|
PWJ Na 200%
@Up
Potrzebowałbym grafika, jeśli takowego znajdziesz to zapraszam ;) Za pieniądze nigdy nie będzie, co najwyżej możliwość wpłacenia z własnej woli dotacji na projekt. |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2010
![]() |
Wyśle print screena jak tylko uruchomię bota bo mi wczoraj system jeszcze padł ;/
Ok już wiem :] jak chciałem dodać itemke to od razu add naciskałem bez wpisywania ;p bo nie zauważyłem że to się tam od razu uzupełnia ;p Zrób jakiś poradnik, ułatwi to życie Ostatnio edytowany przez matigi12 : 21-07-10 o 10:46 Powód: Pomyłka |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Newbie
Data dołączenia: Nov 2009
![]() |
mam pytanie czy jest do tego bota jakas instrukcja obslugi ??
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 6 razy w 2 postach.
![]() |
Muszę się nauczyć go obsługiwać dokładnie , wtedy możecie liczyć na poradnik :)
P.S Muttley , nie przejmuj się , że bot ingeruje w Tibię. KAŻDY bot w nią ingeruje , a jak gdzieś pisze , że wogóle nie ingeruje [ np. neobot ] to jest to kłamstwo. Przecież X-ray pobiera informacje z clienta , spell caster wysyła informacje do klienta... Więc to jest nie możliwe. Boty są tylko bardziej humanoidalne [ neobot ] i mniej humanoidalne [ Tibiaauto ] :) |
|
|
|
|
|
#170 |
|
PWJ Na 200%
@Up
Klient Tibii nie wykrywa żadnej ingerencji, wszystko jest po stronie serwera. @Topic v0.14: -Poprawione błędy z Healingiem Download w 1 poście lub temacie od downloadu :) |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| 853, 854, 857, 860, 861, 862, 871, bot, muttley, tibia |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|