![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#101 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Kiedy wyjdzie ten bocik na tibie 8.55?:>
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest na wykończeniu, zostało mi dodanie sprzedawania i kupowania itemów, depozytowania i zapisywanie opcji.
Nie powiem, kiedy wyjdzie - jak będzie zrobiony, często obiecywałem datę i wyszedł klops. |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Beginner
Data dołączenia: Feb 2010
![]() |
Cytat:
Jak dla mnie wyglada lepiej niz ng... |
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Newbie
Data dołączenia: Nov 2009
![]() |
Tez jak opentaniec siedze i czekam na Bocika XD a zapowiada sie naprawde ladnie :)
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Newbie
![]() |
Witam ponownie ;] nie moge sie doczekac kiedy wyjdzie nowa wersja Muttley prosze oby jak najszybciej nie kaz nam dlugo czekac i mysle ze nie tylko ja o to prosze lecz pod moja prozba podpisuja sie takze inni chcecie bota prawda ? Muttley bot jest swietny ;] tylko go wkoncu wstaw w wersji klienta tibi 8.55 ;p
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Newbie
![]() |
Ta bot jest wyrąbisty niczego nie brakuje tylko nie rób czegoś takiego jak BMega gdzie był free i nagle jest płatny lol.. zal mi ich jak zechce to bd mial licencje do elfa bo kolega tym handluje ale jak dla mnie to muttley ma lepszego bocika :] Pozdro
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Newbie
![]() |
Codziennie wchodze i zerkam czy juz jest bocik czasami to nawet 2 razy dziennie ale jeszcze go nie ma ;/ tak sie zastanawiam czy Muttley nie porzucił projektu ;/ byla by wielka szkoda bo ma chlop talent ;]
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie porzuciłem, ale zrozumcie, teraz są testy 3 klas gimnazjum i muszę się uczyć, bo z mojego programowania gówno wyjdzie na resztę życia.
Jutro zaaktualizuję starego bota (bez nowości), jeśli tak to potrzebne bo nowe funkcje najszybciej w nowym tygodniu. |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Beginner
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowano mu 8 razy w 5 postach.
![]() |
Ty się nie spiesz , najpierw puść na swoim charze , zobacz co i jak co poprawić itp bo potem pójdzie fama i będziesz musiał zmienić miasto, ksywę i takie tam
------------------------------- Haha wbiłem na nupa kompa i poprawiłem mu orty xd Emeryt ;p
[SIGPIC][/SIGPIC] Ostatnio edytowany przez Komar_rk : 28-04-10 o 21:42 |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Newbie
![]() |
zuploaduj tylko a pelna wersje bota dodasz za ten tydzien czy dwa... bo niema zadnego bota na 8.55 ;/ a zaczynam gre na nowym servie i chce szybko na maina wyjsc i tam wbic troche tego lvl zeby juz manualnie pograc..
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| 853, 854, 857, 860, 861, 862, 871, bot, muttley, tibia |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|