|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zasłużony
|
Od jakichś 4 dni pogrywam w Metina, gra jest świetna, a przede wszystkim: przyjazna dla newbie (wszystko po polsku, w dodatku wylevelowanie w "Party" 1 lvla to kwestia niecałej godziny, żeby wbić 10 lvl), jest łopatologiczny bot w polskiej wersji językowej (działa na zasadzie tylko i wyłącznie włącz/wyłącz, żadnego pisania skryptów, zmiennych, czegokolwiek!)
Strony: http://metin2.pl - oficjalna polska strona gry - tutaj się zarejestrujesz i ściągniesz klienta http://nasz-metin.pl - fansite - opisy przedmiotów, tutoriale, jak budować postacie http://metin2.info.pl - j.w. Profesje: Do wyboru masz 4 profesje: Sura, Szaman, Wojownik i Ninja. Po 5 levelu możesz wybrać specjalizację (więcej - fansite) !UWAGA! Gramy na Obsydianie (serwer nr. 3), królestwo Jinno, kanał 4 (CH4) Lista graczy:
PS. Jestem osobą, która przestała grać na OTSie (co prawda był do dupy i niemal pusty) na rzecz Metina, bo gra jest świetną alternatywą dawnej Tibii Tak więc, BOTTINGU, GRAMY! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
Ty mi eq zalatw a nie piszesz posty :>
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 19
Podziękowano mu 89 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
A tego bota to gdzie znajdę?
|
|
#5 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 8 razy w 6 postach.
![]() |
Która postać najlepiej sprawuje się na bocie ?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
Na priv :>
Woj chyba:> my gramy tylko wojami :D |
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
Zapraszam do gry, dziś zakupiłem VT. Będzie można pogadać podczas gry i nie tylko. Po dostęp proszę się zgłaszać do mnie na PW wraz z nickiem z gry.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Newbie
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Ehe.. jak już chcecie w metina grać to lepiej było na US'a wbić.. po pierwsze jest bardziej hm.. do przodu.. po drugie..więcej eventów.. mniej dzieci neo.. mniejsze lagi.. (nie wiem jak teraz ale jak ja grałem na PL'u to czasami nie dało się wytrzymać).. ale ogólnie.. speed hacki, DMG hack.. gra ma dużo tego typu minusów.. dobra na oderwanie się na 2 tygodnie.. ale później się nudzi.. chociaż mam kumpli co grają i grają ;p
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Cytat:
Co do tematu, to dras, napisz na pw dane do vt zacznę grać co prawda wybociłem 50 lvl woja już na Phobosie ale mogę z tibijczykami w metina pograć w końcu 50 lvl to 3 dni expienia. btw. nie sugeruj się ani moim nickiem ani postami bo jestem na tym forum od 3 lat ;P Dras jak chętny to mogę ci dać linka do poradniczka jak na EasyMetinie wbić 500kk w tydzień :) A tak poza tym, Karid słuchaj w metinie wprowadzili ostantnio Shield cośtam i 55+ na easymetinie odrazu leci nie że co miesiąc :) Zresztą sam zobaczysz + Polski metin = masa hejterów którzy zazdroszczą wysokich lvl i odrazu daja ss na forum i niestety w 99% takich przypadków kończy się banem. Nie tak jak w tibi że reporty ***** dają :P Więc jak ci debile wydadzą update do elfa to powrócicie do swojego uzależnienia :D peace Ostatnio edytowany przez Arion : 27-08-10 o 05:10 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arion, jesli mozesz, tez mi sie przyda ten poradniczek ;). Mam nadzieje, ze ogarne 20-kilko poziomowym wojem :D