![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Zasłużony
|
Jak widzisz, nie wiadomo na jakiej zasadzie dziala automatyczny system banowania CipSoftu, więc - nie ma 100% pewnosci.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
Kumpel tak samo, gral charem manualnie a mial bota na kompie zainstalowanego. I dostal deleta, wiec czemu ty masz nie dostac?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#13 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
@Karid
Chodziło mi o to że gram manualnie mainem a na mc bot charami i czy jest możliwośc że dostanę na maina bana za bota. Po wypowiedzi pana wyżej chyba jednak sobie odpuszczę jednak dalej chciałbym wiedziec na którym bocie najmniej banów ludzie dostali tzn który lepszy do botowania żeby była mniejsza szansa na dostanie bana |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Ja chce robić tak, że w dzień grać manualnie. Wieczorem puszcam 3 boty i tyle. Main nie ma styczności z botem (ale bot jest na kompie) czy main dostanie bana? ;] Powtaram się, ale widzę, że temat nie jest odpowiedzią na moje pyt.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 6 razy w 5 postach.
![]() ![]() |
jA MAM bota na kompie od poczatku mass banow, i char main nie mial stycznosci z botem, mozesz miec na kompie program, bo w koncu kompa mozesz miec na spole z bratem, ktory np ma bota na otsy ;]
![]() |
| Tagi |
| ban, bot, botowanie, jakich, kolwiek, kompie, mainie, manual, n00bami, rozwianie, wątpliwości |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|