![]() |
|
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#51 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() ![]() ![]() |
Mogę - dosłownie rzecz biorąc prawidłową odpowiedzią jest 469, ale na pewno nie tego się spodziewacie, po czym reasumuję, że odpowiedzi nie mogę udzielić. Za długo nad nią pracowaliśmy, a najbardziej Łukasz, który zdobył ostateczne dowody.
Praca kochany, ciężka praca. Pozdrawiam, Piombon. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Newbie
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 0
![]() |
Czemu ten 469 ma aż tyle wspólnego z rookiem...
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 2
![]() |
Bardzo ciekawe, ale też posiadam kila pytań:
1.Czy jeżeli zaczne uczyć się Macierzy, to czy długo będę ją opanowywał? 2.Gdy się już jej nauczę to napewno odczytam język 469? I mogę jeszcze coś dodać odnośnie SS Cytat:
Pozdrawiam, Strusiek. Ostatnio edytowany przez Strusiek : 03-09-08 o 09:11 |
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 4
![]() ![]() ![]() |
@Strusiek
1.,2. - Oczywiście, jestem wszechwiedzący... Bech, nie wiem - to zależy od Ciebie i Twej otwartości. Cytat:
-Zakochałam się w Tobie, lecz pomogę Ci wyjść na Tibię, ale jeśli Amber znowu popłynie na Maina, nie zapomnij poprosić jej, by Cię zabrała ze sobą, z powrotem. - (oczek do nikogo obcego chyba nie puszczasz, hm?) a potem expiliśmy. Element typowo fabularny, aby było to także historią oto przykład z Prawdziwego Życia. -Pomogę Ci z tą matmą, ale nie zapominaj, że w kinie puszczają fajne filmy. - puścił jej tajemnicze oczko i do rana uczyli się na test. Proste? Pozdrawiam, Piombon. |
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 0
![]() |
Cytat:
//Za przeproszeniem - zastanów się co mówisz... //Piombon Ostatnio edytowany przez Piombonek : 05-09-08 o 20:41 |
|
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| kompendium, małe, mit??w, sekret??w, tibijskich |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|