![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 | ||
|
Zasłużony
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Np. Opowieść o Mieczu Furii jest rozwiązaniem Zagadki jak dobrze pomyślisz ; ) Cytat:
Dość powiedziałem w "tej stronie" - albowiem jest to ogromna wskazówka do ostatecznego rozwiązania "Kryptografii Obserwatorów". Pozdrawiam, Piombon. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jest taka reklama co 2 posty - banner o sekretach tibijskich. Jeśli Ci te kompendium nie wystarczy a chęć odkrywania Cię ciągnie - to zapraszam : ). Tu wszystko co miało być jest; byleby uniknąć spoilu. Pozdrawiam, Piombon
Ostatnio edytowany przez Piombonek : 25-08-08 o 19:24 |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
*
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 0
![]() |
Czy do rozwiązania zagadki Miecza Furii trzeba znać sposób czytania 469? Mam na myśli, czy znajomość 469 przydaje się w jakimś stopniu/ułatwia rozwiązanie questa? I czy nagrodą za rozwiązanie zadania dostaje się owy miecz?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zasłużony
![]() ![]() ![]() |
469 bardzo ułatwia Ci drogę, możnaby rzec, że w pewnym sensie oddaje spoil.
W nagrodzie jest owy miecz, ale pamiętaj, iż możesz zboczyć z drogi a wtedy podążysz inaczej a zdobędziesz coś innego. Pozdrawiam, Piombon. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
*
![]() |
Czy do wykonania któregoś z questów o których mowa w kompendium potrzebny jest PACC? Tekst o mieczu furii zwraca uwagę na wiarę, czy to ona jest kluczem do zdobycia go?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zasłużony
![]() ![]() ![]() |
Tak, do samego Excalibuga czy rozwiązania sekretów Miasta Nekromancji Ankrahmun będzie potrzebny Premium Account.
Dobrze zauważyłeś, ale o wiele trudniej jest jak tą wiarę wykorzystać! : ) Pozdrawiam, PIombon. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Global
|
A żeby rozwiązać sekret SoF'a oraz 469 potrzebny jest wysoki lvl ?
|
|
|
#17 |
|
Zasłużony
![]() ![]() ![]() |
Ja wszystko zrobiłem na moim 30 lvliku... no ale nie zapominajmy, iż po części do niektórych miejsc warto było mieć ten 100...
Co do 469 - warto mieć Hlvl, ale można też rozwiązać nie grając w Tibię. SoF - 469 pomaga, a do niego przydatny jest wysoki poziom... ale nie patrząc na to wystarczy mieć kilka poziomów. Pozdrawiam, Piombon. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A ja odpowiem 3 raz ; ) 469 jest swojego typu questem jak Rashid... trochę itemków takich jak Demon Shield, czy Steel Boots i pewna UMIEJĘTNOŚĆ, jak i... WIEDZA. Pozdrawiam, Piombon.
Ostatnio edytowany przez Piombonek : 25-08-08 o 19:26 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
*
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zasłużony
![]() ![]() ![]() |
Persifal...
No nie wiem, nie wiem... Czy Bohater zdobył ostatecznie Miecz Furii? Pozdrawiam, Piombon. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
*
![]() |
Nie, został palladynem i jeśli dobrze zrozumiałem to Banor jest bogiem palladynów. Jeżeli mam rację to trzeba w jakiś inny sposób uzyskać błogosławieństwo. No ale pewnie znowu nie mam racji ;p
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| kompendium, małe, mit??w, sekret??w, tibijskich |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|