![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
Jak zrobic prostego auto respondera.... gdy pojawi sie player na skrinie zeby postac mowila leave albo leave please lub leave man (chodzi mi o to zeby mowil to losowo)
|
|
|
|
|
#2 |
|
Botter
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 11
Podziękowano mu 10 razy w 6 postach.
![]() ![]() |
Kod:
auto 200 ifgm {say 'leave' | wait 2000 | say 'leave plx' | turnoff} | ifplayeronscreen {say 'leave' | wait 2000 | say 'won suko' | turnoff}
| Ten użytkownik dziękuje krzysiek za jego pomocny post. | zamaha93 (26-12-09) |
|
|
#3 |
|
Misiaqqq <3
|
I za takie rzeczy właśnie dostaje się bana :X
Tak przynajmniej myśle, bo jak sobie biega i ubija all, deposituje i wraca expić to wiesz, '0 skapy', a tu jakieś cuda co plajer to jakiś mesedż, ja bym nie ryzykował :)
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#4 |
|
Low Botter
![]() |
To raczej na ots... W rl mam tylko depositera... Nawet manasy sam dokupuje a nie bot
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dodam jeszcze od siebie, że używając tego na rl, to tak jak powiedział Apausfo ban 99% pewny, + zrobi deposita zobaczy 100 osób w dp i będzie spamował LEAVE LEAVE LEAVE, muted + ogólnie porażka.
|
|
#6 |
|
Low Botter
![]() |
@up
Wiem o tym... w zyciu bym tego nie uzyl na RL... ale jak juz mowilem to jest na ots... dokladniej na softcores... zeby ludzie mi z expa spieprzali... Sopelek.... moze ty masz jakis pomysl?? na respondera i na to ze jak zobaczy gracza na ekranie to zmienia targeting na inny w celu unikniecia wlaczenia czaszki.... chodzi mi o to zeby zaladowal targeting bez uzywania explo run |
|
|
![]() |
| Tagi |
| leave, mówienie, player, screnie |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|