![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Witam,
Jestem ciekaw waszych wypowiedzi nt. L'P i jego delete. Wczoraj usłyszałem na tibii, że LP deleted, wchodzę na t.com i ani czerwonego napisu z informacją o delete, ani nic, postać sobie była jak nigdy nic. O co tu chodzi? Z dnia na dzień od razu delete? Podpucha, błąd, czy jakaś sprawa prywatna GM'ów? Czekam na wasze wypowiedzi :) Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Newbie
Data dołączenia: Apr 2009
![]() |
Teraz juz wiadomo że delete bo Nic na jego temat nie pisze na Tibia.com . Po wpisaniu w Characters Lord'Paulistinha wyskakuje takie coś
Could not find character Character Lord'Paulistinha does not exist. Czyli Delete, on wcześniej dostał Bana, bodajże 6 Listopada i jak zapowiedział CipSoft bany nie będą znikały z Listy Final Warning tylko będą kasowane od razu .. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zasłużony
|
Nic nie będzie kasowane od razu, to że miał wcześniej Final Warninga nie oznacza że został AUTOMATYCZNIE usunięty podczas ostatniej fali mass banów z powodu 6 listopada.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misiaqqq <3
|
W sumie szkoda takiego pięknego chara, ale z drugiej strony ciesze się, że znów polacy są w TOP'ie (:
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 4 razy w 2 postach.
![]() |
Nie usuneli go, to jest błąd jakiś. No bo co ? Dwa dni przed deleted sie logował i nagle usunięto go ? Postać zostaje usunięta dopiero po 30 dniach. A poza tym na tibia.com w Elera jest cały czas na 1 miejscu. To jakiś fail.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beginner
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
A ja raczej myślę ze go usunęli i tyle :p bo już go nie ma na 1 miejscu Oo
To nie żaden fail np. to jak z softami było niektórzy nie wierzyli ze je naprawić można ze niby softy jak ringi znikają WoW poczytajcie se tematy na temat softów bk z tego jest (stare archiwa) Np >http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=163549 a tu np jedna wypowiedz (life hammer napisał) HAHAHAHA!!!To mnie rozbawiłaś koleś. Pewnie długo nad tym rozmyślałeś co? Soft boots to rzadkość, obecnie dostempna z Poi.Więc nie sądze rzeby dało rade to wymienić czy naładować a co do konta szkoda chara ale no cóż bywa ;/ |
|
|
|
|
#7 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
W końcu poczuje "zapach" powietrza ;D
|
|
#8 |
|
Beginner
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 7 razy w 4 postach.
![]() |
1 ban był za sharowanie to pewnie ten też jest za to ;d wiec pozdro dla niego i tak jest zjebem bo kupował magów na świecie żeby wygrać wojnę więc FAIL :/
|
|
|
|
|
#9 |
|
Newbie
Data dołączenia: Nov 2009
![]() |
Dobrze mu tak w sumie :D Polacy rullez xD
|
|
|
|
|
#10 |
|
miszcz melanżuf!
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
![]() ![]() |
dobra, został usunięty więc temat można zamknąć.