| Zobacz wyniki ankiety: Który styl? | |||
| Stary, brązowy |
|
8 | 27.59% |
| Aktualny (multikolorowy) |
|
4 | 13.79% |
| Nowy styl |
|
17 | 58.62% |
| Głosujący: 29. Nie musisz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Pluszowy Misio
|
Witajcie!
Jak już wiecie, albo i nie - wzięliśmy się za forum, jak do tej pory naprawiliśmy parę błędów, zoptymalizowaliśmy je i tak dalej, jest między innymi sprawa stylu forum. Na samym dole macie 'zmieniacz' stylu. Macie tydzień na wybór stylu, który zostanie wybrany nowym stylem naszego forum. Nowym, albo starym :-) Co jest do wyboru? Stary, brązowo szary skin. Skin, który jest aktualnie (multikolorowy). Nowy, całkowicie nieznany styl, który jest tylko w wersji ileśtam PX szerokości. Wybór należy do was. Tydzień. ;-) |
|
|
|
|
#2 |
|
Misiaqqq <3
|
Lets try może ten nowy, tak, jestem za nowym.
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#3 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
![]() |
Mnie sie ten nowy styl zbytnio nie podoba.
Moglby zostac ten styl, ktory jest teraz, ale fajnie by bylo, jakby wybrany przez siebie kolor zostawalby na zawsze, a nie tylko do zamkniecia przegladarki :p |
|
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
|
Milon4 lub CA Evo :-)
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pluszowy Misio
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zasłużony
|
Mimo to, właśnie używam Milon4 - świetny, piękny...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pluszowy Misio
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zostaw mi mój stary!
Że korwa co!? |
|
|
|
|
#9 |
|
Global
|
Wybieram nowy styl ten Milion 4 ; ) fajniutki jest bardzo, tylko buttony byś musiał spolszczyć.
|
|
#10 |
|
miszcz melanżuf!
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
![]() ![]() |
nowiutki oczywiście!