Zobacz koniecznie!

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 02-09-08, 20:15   #1
Goci
Beginner

Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 9
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
Goci jeszcze nie znają
Standardowy Krytyka forum

Rozmawiałem dziś z Pekezu który pozwolił mi na napisanie tego postu w tym dziale napisze tutaj wszystkie minusy forum widziane z punktu zwykłego użytkownika czyli mnie wiadomo znam się na tym trochę dlatego nie jest to krytyka tak do końca zwykłego użytkownika. No więc tak:

1. Na forum jest kompletny śmietnik.
*Dlaczego tak uważam ?
- Ponieważ taki temat jak prośby o skrypty nie powinien istnieć dlaczego? Dlatego iż powinien być do tego osobny dział i pod dział w którym użytkownik może napisać własny post.

*Dlaczego własny post a nie wszystko razem?
- Ponieważ jest to kompletny bez sens trzymać wszystko razem jest to zupełnie nie czytelne napisałem post z tydzień temu do dziś nie została mi udzielona odpowiedz.

***Propozycja naprawy błędu***
Moim zdaniem powinien temat zostać skasowany i pod działem Skrypty zrobić Prośby o skrypty i condy. Gdyż to będzie bardziej czytelne i więcej osób uzyska odpowiedz.

2. Następnym problemem jest wygląd forum!
*Co jest z nim nie tak?
- Hmmm... jest ładny schludny itd... itp... ale jestem tutaj już 2 tygodnie i mi się znudził powinien zostać zmieniony forum się rozwija wszystko ładnie pięknie ale skrypt forum stoi w miejscu

Zmiana stylu kolorów rang (niekoniecznie)

3. Brak Kosza
* Nie zauważyłem tutaj kosza pytasz po co kosz? Zobacz niżej\/
- Kosz (Śmietnik) jest on potrzebny wyobrażasz sobie mieszkanie bez kosza na śmieci? No chyba nie tak samo jest tutaj forum jest to wirtualny świat w którym piszemy wypowiadamy się na wiele tematów ale po co trzymać stare pozamykane tematy jeżeli można zrobić kosz w którym będą one gdy jakiś użytkownik będzie miał problem użyje opcji szukaj i znajdzie go w koszu nie mówię tutaj aby od razu wrzucać tam tematy ale raz na jakiś czas np po 2 - 3 tygodniach będzie porządek na forum czystość i estetyka przede wszystkim.

Dodanie kosza i wkładanie tam starych i bez użytecznych tematów.

Proszę nie pisać mi tutaj tematów weź stąd, nie podoba Ci się to wynocha. Pisze to aby pomóc administratora tego forum utrzymać je w porządku i estetyce wiele osób się ze mną zgodzi. Są to tylko 3 moje propozycje jeżeli administratorom się to spodoba to chętnie wyrażę jeszcze kilka moich krytycznych opinii.

Dziękuje za przeczytanie i rozważenie moich propozycji.
Pozdrawiam,
Goci.

Ostatnio edytowany przez Goci : 02-09-08 o 20:27
Goci jest offline   Reply With Quote
Stary 02-09-08, 20:25   #2
Athushi
Global

Athushi's Avatar

Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 31
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
Athushi Athushi Athushi Athushi Athushi Athushi Athushi Athushi Athushi Athushi Athushi
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Athushi
Standardowy

Po pierwsze to tak Pekezu a nie Pekuzu . Po 2 zgłaszaj każdy taki post, po trzecie wygląd forum może się niedługo zmieni, po czwarte niepotrzebne/stare tematy są zamykane aby niemogli w ludzie spamowac.
Stary 02-09-08, 20:25   #3
dras
Banned

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 37 razy w 23 postach.
dras jest znanydras jest znanydras jest znanydras jest znany
Wyślij wiadomość przez Skype™ do dras
Standardowy

Kosz popieram w 100% procentach, przydatne to. Jeśli ktoś czegoś szuka to to znajdzie i tutaj w pozamykanych tematach, ale jak ktoś nie widzi to i znajdzie nigdzie.

Co do punktu pierwszego, też bym się zgodził, ale nie tak bardzo. Może i lepiej by było jakby każdy użytkownik miał swój temat, ale to byłby jeszcze większy bałagan, a ten temat co jest można czyścić co jakiś czas i będzie lepiej.
dras jest offline   Reply With Quote
Stary 02-09-08, 20:28   #4
Goci
Beginner

Goci jeszcze nie znają
Standardowy

no niby można ale jest 50 stron nikt nie pomaga sobie nawzajem dlatego to napisałem może admini coś z tym zrobią.
Stary 02-09-08, 20:45   #5
Willmaster
Moderator Globalny

Podziękowań: 15
Podziękowano mu 20 razy w 15 postach.
Willmaster jest na ustach wielu
Standardowy

Nawet jeśli powstanie dział Prośby o skrypty, mało komu będzie chciało się pisać komuś skrypty, zwłaszcza że jest masa gotowców i poradniki (przestancie być dziećmi, zacznijcie się uczyć).
Willmaster jest offline   Reply With Quote
Stary 02-09-08, 20:50   #6
Goci
Beginner

Goci jeszcze nie znają
Standardowy

No dobra uczyć się uczę ale są też nowi użytkownicy którzy nie mają bladego pojęcia o BlackdProxy a nauka nie trwa 5 minut tylko tygodnie i miesiące jak by trwała kilka godzin to po co były by nam szkoły ? A tutaj nawet nie chodzi o pisanie dużo osób ma skrypty którymi może się podzielić. Wiem ze jest do tego osobny temat skrypty ale nie każdy na to wpadnie.
Stary 02-09-08, 20:52   #7
Willmaster
Moderator Globalny

Podziękowań: 15
Podziękowano mu 20 razy w 15 postach.
Willmaster jest na ustach wielu
Standardowy

Po to jest przycisk "szukaj", jak ktoś woli napisać post z prośbą o skrypt zamiast wejść w liste skryptów to jego sprawa. Nauka trwa max 2 dni i umiesz pisać skrypty z depositerami.
Willmaster jest offline   Reply With Quote
Stary 02-09-08, 21:01   #8
cherryq
Zbanowany

cherryq's Avatar

Skąd: Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych na Aldeeran, 3 galaktyka.
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
cherryq jest na ustach wielucherryq jest na ustach wielu
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Goci Zobacz post
nauka nie trwa 5 minut tylko tygodnie i miesiące
Miesiące?! No nieźle ;d
Ja dopiero niedawno zacząłem bocić, przed tym byłem KOMPLETNIE zielony w skrytach itp., a kilka dni potem umiałem już napisaćw miarę rozbudowany skrypt, tj. depositer, uciekanie przed PK i tym podobne.
Tak więc proszę Cię, nie mów mi tutaj, że nauka trwa miesiące d;

A jak ktoś chce bocić, to będzie chciał też nauczyć się isania skrytów, a jeśli ktoś jest pijawką czekającą na gotowce, no to sorry, ale daleko nie zajdzie.

"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Mark Twain
cherryq jest offline   Reply With Quote
Stary 02-09-08, 21:04   #9
Goci
Beginner

Goci jeszcze nie znają
Standardowy

Dobra nie róbmy z tego off topicu wyrażajcie swoje opinie na temat mojej krytyki a nie moich postów pod.
Stary 02-09-08, 22:06   #10
Pit
Zasłużony

Podziękowań: 0
Pit jest na ustach wieluPit jest na ustach wieluPit jest na ustach wielu
Standardowy

Cytat:
1. Na forum jest kompletny śmietnik.
*Dlaczego tak uważam ?
- Ponieważ taki temat jak prośby o skrypty nie powinien istnieć dlaczego? Dlatego iż powinien być do tego osobny dział i pod dział w którym użytkownik może napisać własny post.

*Dlaczego własny post a nie wszystko razem?
- Ponieważ jest to kompletny bez sens trzymać wszystko razem jest to zupełnie nie czytelne napisałem post z tydzień temu do dziś nie została mi udzielona odpowiedz.

Moim zdaniem powinien temat zostać skasowany i pod działem Skrypty zrobić Prośby o skrypty i condy. Gdyż to będzie bardziej czytelne i więcej osób uzyska odpowiedz.
Było omawiane na forum moderatorów. Po co osobny dział jak i tak nikomu nie chce się pisać skryptów dla kogoś... Bezsens. Nikt nie będzie pisał dla ciebie skryptu, bo mu się po prostu nie chce, nie ma czasu lub chęci.

Cytat:
2. Następnym problemem jest wygląd forum!
*Co jest z nim nie tak?
- Hmmm... jest ładny schludny itd... itp... ale jestem tutaj już 2 tygodnie i mi się znudził powinien zostać zmieniony forum się rozwija wszystko ładnie pięknie ale skrypt forum stoi w miejscu

Zmiana stylu kolorów rang (niekoniecznie)
Styl forum można zmieniać.

Cytat:
3. Brak Kosza
* Nie zauważyłem tutaj kosza pytasz po co kosz? Zobacz niżej\/
- Kosz (Śmietnik) jest on potrzebny wyobrażasz sobie mieszkanie bez kosza na śmieci? No chyba nie tak samo jest tutaj forum jest to wirtualny świat w którym piszemy wypowiadamy się na wiele tematów ale po co trzymać stare pozamykane tematy jeżeli można zrobić kosz w którym będą one gdy jakiś użytkownik będzie miał problem użyje opcji szukaj i znajdzie go w koszu nie mówię tutaj aby od razu wrzucać tam tematy ale raz na jakiś czas np po 2 - 3 tygodniach będzie porządek na forum czystość i estetyka przede wszystkim.

Dodanie kosza i wkładanie tam starych i bez użytecznych tematów.
Po co dodatkowe utrudnianie życia i kolejna praca dla moderatorów? Wystarczy zamknąć temat i będzie on pamiątką dla potomnych...
Pit jest offline   Reply With Quote
Odpowiedz

Tagi
forum, krytyka

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania