![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Beginner
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 9
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Rozmawiałem dziś z Pekezu który pozwolił mi na napisanie tego postu w tym dziale napisze tutaj wszystkie minusy forum widziane z punktu zwykłego użytkownika czyli mnie wiadomo znam się na tym trochę dlatego nie jest to krytyka tak do końca zwykłego użytkownika. No więc tak:
1. Na forum jest kompletny śmietnik. *Dlaczego tak uważam ? - Ponieważ taki temat jak prośby o skrypty nie powinien istnieć dlaczego? Dlatego iż powinien być do tego osobny dział i pod dział w którym użytkownik może napisać własny post. *Dlaczego własny post a nie wszystko razem? - Ponieważ jest to kompletny bez sens trzymać wszystko razem jest to zupełnie nie czytelne napisałem post z tydzień temu do dziś nie została mi udzielona odpowiedz. ***Propozycja naprawy błędu*** Moim zdaniem powinien temat zostać skasowany i pod działem Skrypty zrobić Prośby o skrypty i condy. Gdyż to będzie bardziej czytelne i więcej osób uzyska odpowiedz. 2. Następnym problemem jest wygląd forum! *Co jest z nim nie tak? - Hmmm... jest ładny schludny itd... itp... ale jestem tutaj już 2 tygodnie i mi się znudził powinien zostać zmieniony forum się rozwija wszystko ładnie pięknie ale skrypt forum stoi w miejscu ***Propozycja naprawy błędu*** Zmiana stylu kolorów rang (niekoniecznie) 3. Brak Kosza * Nie zauważyłem tutaj kosza pytasz po co kosz? Zobacz niżej\/ - Kosz (Śmietnik) jest on potrzebny wyobrażasz sobie mieszkanie bez kosza na śmieci? No chyba nie tak samo jest tutaj forum jest to wirtualny świat w którym piszemy wypowiadamy się na wiele tematów ale po co trzymać stare pozamykane tematy jeżeli można zrobić kosz w którym będą one gdy jakiś użytkownik będzie miał problem użyje opcji szukaj i znajdzie go w koszu nie mówię tutaj aby od razu wrzucać tam tematy ale raz na jakiś czas np po 2 - 3 tygodniach będzie porządek na forum czystość i estetyka przede wszystkim. ***Propozycja naprawy błędu*** Dodanie kosza i wkładanie tam starych i bez użytecznych tematów. Proszę nie pisać mi tutaj tematów weź stąd, nie podoba Ci się to wynocha. Pisze to aby pomóc administratora tego forum utrzymać je w porządku i estetyce wiele osób się ze mną zgodzi. Są to tylko 3 moje propozycje jeżeli administratorom się to spodoba to chętnie wyrażę jeszcze kilka moich krytycznych opinii. Dziękuje za przeczytanie i rozważenie moich propozycji. Pozdrawiam, Goci. Ostatnio edytowany przez Goci : 02-09-08 o 20:27 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Global
|
Po pierwsze to tak Pekezu a nie Pekuzu . Po 2 zgłaszaj każdy taki post, po trzecie wygląd forum może się niedługo zmieni, po czwarte niepotrzebne/stare tematy są zamykane aby niemogli w ludzie spamowac.
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
Kosz popieram w 100% procentach, przydatne to. Jeśli ktoś czegoś szuka to to znajdzie i tutaj w pozamykanych tematach, ale jak ktoś nie widzi to i znajdzie nigdzie.
Co do punktu pierwszego, też bym się zgodził, ale nie tak bardzo. Może i lepiej by było jakby każdy użytkownik miał swój temat, ale to byłby jeszcze większy bałagan, a ten temat co jest można czyścić co jakiś czas i będzie lepiej. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Beginner
![]() |
no niby można ale jest 50 stron nikt nie pomaga sobie nawzajem dlatego to napisałem może admini coś z tym zrobią.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator Globalny
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 15
Podziękowano mu 20 razy w 15 postach.
![]() |
Nawet jeśli powstanie dział Prośby o skrypty, mało komu będzie chciało się pisać komuś skrypty, zwłaszcza że jest masa gotowców i poradniki (przestancie być dziećmi, zacznijcie się uczyć).
|
|
|
#6 |
|
Beginner
![]() |
No dobra uczyć się uczę ale są też nowi użytkownicy którzy nie mają bladego pojęcia o BlackdProxy a nauka nie trwa 5 minut tylko tygodnie i miesiące jak by trwała kilka godzin to po co były by nam szkoły ? A tutaj nawet nie chodzi o pisanie dużo osób ma skrypty którymi może się podzielić. Wiem ze jest do tego osobny temat skrypty ale nie każdy na to wpadnie.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator Globalny
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 15
Podziękowano mu 20 razy w 15 postach.
![]() |
Po to jest przycisk "szukaj", jak ktoś woli napisać post z prośbą o skrypt zamiast wejść w liste skryptów to jego sprawa. Nauka trwa max 2 dni i umiesz pisać skrypty z depositerami.
|
|
|
#8 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: Mar 2008
Skąd: Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych na Aldeeran, 3 galaktyka.
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() ![]() |
Miesiące?! No nieźle ;d
Ja dopiero niedawno zacząłem bocić, przed tym byłem KOMPLETNIE zielony w skrytach itp., a kilka dni potem umiałem już napisaćw miarę rozbudowany skrypt, tj. depositer, uciekanie przed PK i tym podobne. Tak więc proszę Cię, nie mów mi tutaj, że nauka trwa miesiące d; A jak ktoś chce bocić, to będzie chciał też nauczyć się isania skrytów, a jeśli ktoś jest pijawką czekającą na gotowce, no to sorry, ale daleko nie zajdzie. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Beginner
![]() |
Dobra nie róbmy z tego off topicu wyrażajcie swoje opinie na temat mojej krytyki a nie moich postów pod.
|
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
Zasłużony
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 0