![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Konkurs - Rymowanka o Botting.pl
Witam, jako że dziś jest prima aprilis, imieniny mojej mamy i ogólnie mam dobry humor, postanowiłem zrobić konkurs :D Nie wiem, czy to dobry dział i jak coś to proszę o przeniesienie ;) Nagroda jest skromna, ale myślę, że nie jest zła ;) Nagroda to: 26palladyn ze skillami 75/60, bez hunta, podstawowym eq i 10k na start, niestety z reciem (ale mam nadzieję, że was to nie odrzuci - świat Obsidia ;))
Zasad są takie: 1. Każda osoba, która bierze udział musi napisać rymowankę o Botting.pl (nie może być rasistowska/ofensywna typu. "ja sobie botuję, a murzyny expią ręcznie" czy coś w tym stylu) 2. Każda osoba może napisać tylko 1 rymowankę 3. Piszemy co najmniej 10 linijek 4. Pracę składamy do 4 kwietnia 5. Wyniki będą o 21:00 5 kwietnia (jak coś się wydarzy zostaniecie o tym poinformowani ;)) 6. Pracę wysyłamy mi na pw ;) 7. Miejsce na uwagę admina :D Mam nadzieję, że Kadra jakoś się o to nie przyczepi, ale mam postać którą już nie gram, a komuś może się przyda i będzie trochę zabawy i rywalizacji oraz, że ktoś z Kadry najlepiej mi pomoże w ocenianiu ;) KONKURS TO NIE JEST ŻART. SS do fotki z postacią:
Ostatnio edytowany przez Piesek : 01-04-09 o 23:27 |
|
|
|
|
#2 |
|
Pluszowy Misio
|
Ciekawe, ciekawe ;-) No to bawcie się.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozumiem że prace dostarczamy tobie na PW. A nie tutaj żeby ktoś mógł sobie zgapić?. Bo tego nie napisałeś, lub jak napisałeś to sorry że nie doczytałem :p.
|
|
#4 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
dobrze, że mi o tym przypomniałeś dopisuję :D Wiem, że to owned, ale nie chce tu rasistów xDDDDDDDDDD
|
|
|
|
|
#5 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Poszło na PW;d
@Down. Jak zacząłem pisać to jeszcze tego nie było ^^ Oj do Sopelka wysłałem PW:/
http://majciin.mybrute.com Ostatnio edytowany przez Martex : 01-04-09 o 23:34 |
|
|
|
|
#6 |
|
Spoko, ja swoją pracę wysłałem zanim odczytałem twoje PW więc nie splagiatowałem ; ).
|
|
#7 |
|
Zordon
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 5 razy w 3 postach.
![]() |
Kto botuje, temu w dupe ze dwa chuje.
;D Ty jak coś wymyślisz to koniec świata // Athushi Ostatnio edytowany przez Athushi : 02-04-09 o 15:05 |
|
|
|
|
#8 |
|
@Topic.
Swoją drogą, osobiście mogę poprzeć to że piesek na pewno nie odzyska sobie postaci którą da zwycięzcy. @Offtopic. Igrex zdecydowanie wygrywa.
|
|
#9 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2009
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Piesu - zasłoń name w stealth..
|
|
|
|
|
#10 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
@topic
Sprobuje coś wymyśleć ;d . @up Ma rację ;d . Chyba nie chcesz mieć 110 ek zbanowanego ? < haha > ; d. |
|
|
![]() |
| Tagi |
| bottingpl, konkurs, rymowanka |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|