![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
W piątek 13 stycznia nadszedł koniec jedynego niewykrywalnego i niezawodnego bota - Neobota. Pytanie co dalej? Czy cofać się do "epoki kamienia łupanego" i zacząć używać Blackd Proxy, NG lub jakiegoś innego starego bota, czy zacząć grać manualnie, czy może na dobre skończyć z Tibią? Ja chciałem wybrać opcje nr 1. czyli zacząć od nowa przygodę z Blackd (tym bardziej, że teraz jest za darmowy), ale jak wszedłem na forum i zobaczyłem, że jest tam ledwo pare dobrych skryptów pod nową Tibie i przypomniałem sobie jaki ten bot jest mizerny w porównaniu do neo, to od razu mi się odechciało. Wiem, że powstały jakieś 2 nowe boty (niby podobne do neo) XenoBot i RedBot, ale pewnie są dopiero w fazie rozbudowy, nie ma jeszcze wielu skryptów, po za tym nie znam nawet ich stron internetowych więc lipa.
A jak wy sobie radzicie bez neo? Pzdr ;) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2012
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Co z tym XenoBot'em? Użytkujesz go? Co lepiej wybrać? Xenobot czy Redbot?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jun 2011
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Jasne.. widać że nie umiecie z BlackD korzystać jak należy.. miałem neobota i muszę przyznać że z BlackD mi się znacznie lepiej pracowało nie jest skomplikowany,wiele funkcji,prawie niewykrywalny( 1 rok zero bana za 10 kontach) darmowy i skrypty robi się bardzo prosto.. nie jak w neobocie całymi dniami.. Osoba zakładająca temat widzę ze korzysta z gotowców więc równie dobrze może jechać na TibiAuto bo i tak nie tworzy własnych skryptów to że nie ma nowych skryptów do tego bota to nie znaczy wcale ze jest zły ludzie nie udostępniają po prostu takich informacji...
|
|
|
|
| Ten użytkownik dziękuje Mavendroden za jego pomocny post. | muttley (21-02-12) |