Zobacz koniecznie!

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 21-01-12, 16:47   #1
KozoFighter
Newbie

Data dołączenia: Jul 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
KozoFighter jeszcze nie znają
Standardowy Koniec neobota. Co dalej?

W piątek 13 stycznia nadszedł koniec jedynego niewykrywalnego i niezawodnego bota - Neobota. Pytanie co dalej? Czy cofać się do "epoki kamienia łupanego" i zacząć używać Blackd Proxy, NG lub jakiegoś innego starego bota, czy zacząć grać manualnie, czy może na dobre skończyć z Tibią? Ja chciałem wybrać opcje nr 1. czyli zacząć od nowa przygodę z Blackd (tym bardziej, że teraz jest za darmowy), ale jak wszedłem na forum i zobaczyłem, że jest tam ledwo pare dobrych skryptów pod nową Tibie i przypomniałem sobie jaki ten bot jest mizerny w porównaniu do neo, to od razu mi się odechciało. Wiem, że powstały jakieś 2 nowe boty (niby podobne do neo) XenoBot i RedBot, ale pewnie są dopiero w fazie rozbudowy, nie ma jeszcze wielu skryptów, po za tym nie znam nawet ich stron internetowych więc lipa.
A jak wy sobie radzicie bez neo? Pzdr ;)
KozoFighter jest offline   Reply With Quote
Stary 12-02-12, 14:41   #2
Yumakis
Newbie

Data dołączenia: Feb 2012
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
Yumakis jeszcze nie znają
Standardowy

Co z tym XenoBot'em? Użytkujesz go? Co lepiej wybrać? Xenobot czy Redbot?
Yumakis jest offline   Reply With Quote
Stary 21-02-12, 16:20   #3
Mavendroden
Newbie

Data dołączenia: Jun 2011
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
Mavendroden jeszcze nie znają
Standardowy

Jasne.. widać że nie umiecie z BlackD korzystać jak należy.. miałem neobota i muszę przyznać że z BlackD mi się znacznie lepiej pracowało nie jest skomplikowany,wiele funkcji,prawie niewykrywalny( 1 rok zero bana za 10 kontach) darmowy i skrypty robi się bardzo prosto.. nie jak w neobocie całymi dniami.. Osoba zakładająca temat widzę ze korzysta z gotowców więc równie dobrze może jechać na TibiAuto bo i tak nie tworzy własnych skryptów to że nie ma nowych skryptów do tego bota to nie znaczy wcale ze jest zły ludzie nie udostępniają po prostu takich informacji...
Mavendroden jest offline   Reply With Quote
Ten użytkownik dziękuje Mavendroden za jego pomocny post.
muttley (21-02-12)
Odpowiedz

Tagi
dalej, koniec, neobota

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania