![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 6 razy w 2 postach.
![]() |
![]() Tłumaczenie z grubsza : GhostbotNG został zaktualizowany. Jak zapewnie wiecie , ElfbotNG miał mnóstwo błędów po ostatniej aktualizacji , i ekx nie chciał ich naprawić. Podczas updatu , ekx odmówił także zaktualizowania Elfa do najnowszej wersji , z czego wywnioskowałem że współpraca z ekxem nie ma dalej sensu.Nasi użytkownicy zasługują na więcej , ale to nie moja decyzja tylko Ekx-a. Zostawimy stronę z Elfem , także linki do starszych wersji żebyście mogli używać go na starszych otsach. Zostawimy także możliwość kupna Elfa , więc możecie bezproblemu go zamawiać na OTsy. Update TibiabotNg zajmie troche dłużej , ponieważ musze usunąć całą prace ekxa z NG , czyli wszystkie jego kody. Jednakże GdostbotNg obrał nowy kierunek - wszystkie funkcje z Elfa zostaną powoli do niego dodane. Przetłumaczyłem , sorki za drobne błędy. Co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Newbie
Data dołączenia: May 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
może kiedyś będzie ten ghost jak elf i do tego nie wykrywalny ;s
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.tpforums.org/forum/thread-7844.html
LoW szuka programisty Przyznam tego się nie spodziewałem, że nie potrafi zaaktualizować bota sam |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Beginner
![]() |
Koniec eryElfa to jak 2012 w świecie boterów : O
A co do LoW-a , wydaje mi się , że ekx wszystko zrobił w NG też , skoro LoW nawet go zaktualizować nie umie... Ciekawe jak to będzie. Ostatnio edytowany przez Denosis : 26-08-10 o 23:31 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 5
![]() |
dal mnie wielkie zaskoczenia ze "wielki wspoltworca" elfa nie moze poradzic sobie z AKTUALIZACJA bota a co tu mowic jakby mial sam go zrobic ...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 3
![]() |
Wydaje mi sie raczej, ze po wywaleniu kodu Ekx'a jest potrzebny "malutki" lifting bota, a zeby mu to nie zajelo duzo czasu szuka pomocy ...
Ciekawe czy klamie Ekx czy LoW... mi sie zawsze wydawal uczciwszy Ekx... mam do niego zaufanie. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
|
Nie ufajcie żadnemu, obydwoje mieli wszystko gdzieś podczas wszystkich kryzysów obu botów, a na forum od bardzo dawna jest burdel, rozsyłany spam i wiele więcej.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Beginner
![]() |
Tu się zgodze. W każdym dziale jest zawalone niby darmowymi skryptami z keyloggerami , oraz niby poradnikami typu jak scrackować neobota :lol:
Ekx miał tego dosyć , wypiął się na LoW-a zrobił sobie Neobota . I słusznie wsumie. |
|
|
|