![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 16 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Kod:
blackd (from official forum) Since Tibia 8.11 you will get autobanished if you do one of the following things: - Bypass login server (it can be detected that you skiped the login server, as it was already warned) - Autorelog after server save (attempts to relogin each 10 seconds will be detected as a macro: "Detected using unofficial software to play" ) - Send debug report to cipsoft (if the debug was caused by an external program then they will know it) - Autodisconnect after a gm/cm vist you (even if it is not exactly after the gm/cm pop, even if it is because your ISP kicked you and you was not using bot, they will ban you directly now) We also will recommend to avoid the following options until we do more tests, just in case: - command exiva autorelog - Autorelog (maybe will ban you even if it is not server save) We are working to find the very exact reasons. Sorry for the inconvenience.
Ostatnio edytowany przez Inve : 15-04-08 o 09:38 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Baptized in fire
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
No tak potwierdziły się nasze najgorsze obawy ;d Popraw znacznik quote ;] kończąc tag dajemy / na końcu :D
Hmmm... Tak się zastanawiam, czy z tym w ogóle da się radę zrobić? :< Cytat:
Klikając w moją sygnaturkę przeniesiesz się do projektu, w którym znajdują się zdjęcia boconego przeze mnie knighta. [SIGPIC] [/SIGPIC] Nie udzielam pomocy w sprawie bota poprzez PW/GG. Ostatnio edytowany przez Elav : 15-04-08 o 07:53 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A co ma do tego nazwa newsa w której jest błąd? ;]
|
|
|
#4 |
|
Pluszowy Misio
|
Gdy bocisz calkiem afk wpisujesz (bot wpisuje) komendy jak exiva relog, reconect itd. I za to mozesz otrzymac bana
|
|
|
|
|
#5 |
|
Newbie
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Baptized in fire
To ja napiszę, że było już jakieś update bota dziś, czy to się jakoś ima w celu zniwelowania zaistniałego problemu?
Aby nie było tego typu banów. Daniel na razie wyłączył funkcję relogów etc. Ogólnie można teraz bezpieczniej bocić ;d
Klikając w moją sygnaturkę przeniesiesz się do projektu, w którym znajdują się zdjęcia boconego przeze mnie knighta. [SIGPIC] [/SIGPIC] Nie udzielam pomocy w sprawie bota poprzez PW/GG. Ostatnio edytowany przez Elav : 15-04-08 o 12:27 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
Podziękowano mu 3 razy w jednym poście.
![]() ![]() |
bezpieczniej - tzn ze mniejsza szansa na bana - ale jak bocisz na mocniejszych mobach to mozesz pasc, bo bot nie robi automatycznie reconnecta tylko daje alarm ( mozesz to wylaczyc w pliku konfiguracyjnym w folderze blackd )
|
|
|
|
|
#8 |
|
Beginner
Podziękowano mu 8 razy w 5 postach.
![]() |
a np. gdy dostałem kicka przez neta to jak mam auto reloga moge bana dostac?
|
|
#9 |
|
Baptized in fire
już nie masz reloga ;]
|
|
#10 |
|
Banned
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Kurde mi jeszcze wczoraj relogował ze 3 razy ... ciekawe czy mnie ban ominie ;)
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| afk, bocenia, koniec, totaly |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|