![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
No i chyba tak zrobię tylko ,że ja już nie wytrzymuję bez tego kompa:/ . Ten to gówno :s usb nie działa :/.
Najchętniej bym kupił laptop z firmy dell ale nie umie jakiegoś fajnego znaleśĆ miałem jednego z kartą graf radeon~~ 2gb itp to wtedy kasy nie miałem:F jak znacie jakiś fajny laptop to podawajcie tylko nie TOSHIBA |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
Komputer za 7000zł pociągnie bez problemu najnowsze tytuły wydawane w najbliższym roku. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Beginner
![]() |
Need komp na już proszę o propozycje.. A jak ktoś się lepiej zna to może mi wysyłaĆ linki części na pw lub poprosiĆ o gg;p pozdro
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
10 kółek... pokaźna sumke kolega ma ;D
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Beginner
![]() |
up-.-
zamiast kur... nabijaĆ posty(chociaż tutaj nie są liczone..) mógłbyś mi pomóc.... Ostatnio edytowany przez Urban : 20-03-09 o 22:34 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Newbie
|
Po 1. Nie kupuj kompa z Allegro, bo tam składają kompy byle chodziły. To są jakieś gówna, które długo nie pochodzą.
Po 2. Składaj kompa sam - wtedy wiesz co masz, nikt Ci nic nie wciśnie. Po 3. Złóż sobie kompa w sklepie ESC (www.esc.pl). Składałem sobie tam kompa 3 tygodnie temu, mam go 3 tygodnie i jest git, zero problemów. :) Wszystko chodzi jak powinno, polecam ten sklep. ;p @edit: Pamiętaj! Zainwestuj b. dużo w chłodzenie, to najważniejsze. Nowe procki są mocne, a co za tym idzie - duża temperatura. ;] Starsze procesory, typu AMD Athlon 1,7GHz potrafi osiągnąć 380C w ciągu 10 sekund bez radiatora. xD A co taki 4 rdzeniowy procek? ;] Ja kupiłem kompa, akurat nie mieli wentylatora jakiego chciałem, to wziąłem na początek taki za 50zł... była tragedia. Kupiłem porządny za 150zł i spadło 15C z procesora. ;] |
|
|
|