![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 7 razy w 6 postach.
![]() |
Interesujące, ale czy to nie jest przypadkiem ta wiedza, którą sprzedaje DDI ? :]]
Skoro sprzedają to chyba by tego nie publikowali :] Ostatnio edytowany przez Belens : 02-01-09 o 15:06 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() ![]() ![]() |
Dokładnie, proszę nie porównujmy także Kompendium z działalnością handlową.
Skoro i tak zostało to poruszone to powiem, że "pozbyć" się chcemy przetłumaczonych, a tymbardziej ja pragnę mego osobistego Kompendium Tajnego, który jest głównie o Beholderach i Elfach w moim zeszycie niebieskim firmy Montana 184 kartkowym A4. Zawarty jest tam deszyfrator 469 i opis jak dojść do deszyfratora. Co na niego wskazuje itp. Także opis kultury Beholderów, jak i samego 469, czy też 4 6 9. Humm - Kopia Internetowa pojawi się być może na innej stronie, ale chyba najbardziej znanej dotycząca Tibii ogólnie (TORG), gdyż... dowiecie się wkrótce ; ). Pozdrawiam, Piombon. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
![]() |
sorry ze pytam ale te wszystkie zagadaki o ktorych mowa to ma jakas wartosci mozna cos dzieki temu osiognac np. poznajac ten szyfr beholderow np?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zasłużony
![]() ![]() ![]() |
Oczywiście - Kompendium jest napisane w stylu Avariońskim, czyli:
Odrzuć parę rzeczy, dodaj od siebie, coś zbagatelizuj a otrzymasz sporą wiedzę. Gdyby nie odszukanie tego sposobu sam byłbym marnym kmiotem, który znałby Tibię od strony Cytat:
Humm - nie mówię już, co daje deszyfrator do 469, choć pomimo, że go mam to i tak niełatwo jest dekodować język i odnaleźć treść - Księgi jak widać są bardzo, ale to bardzo stare. Pozdrawiam, Piombon. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 10
![]() |
O rooku za dużo nie napisałeś. Nie o wszystkim napisałeś/ Jeżeli to jest Kompendium mogę coś dopisać? : - )
Ostatnio edytowany przez Czarn_y : 31-01-09 o 12:11 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Newbie
Podziękowań: 0