![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#41 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
bez sensu jest to ograniczenie, że trzeba mieć te 5 postów;/
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zasłużony
|
Z sensem. Tępić pasożytów!
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
![]() |
Cytat:
Mowa tutaj raczej o karaniu za nie wiedze.. Tzn jesli ktos ma mniej niz te 5 postow, ma jakis problem przykladem moze byc nie dzialajacy skrypt [tak jak w moim przypadku], osoba taka przeglada forum i widzi cos takiego: BlackD proxy> Problemy Wszystkie problemy z botem, jego obsługą itd. Tak wiec tam kieruje swoj problem, zwlaszcza jesli w dziale wyzej nawet z pogrubieniem napisane jest: Skrypty do BlackD Proxy. TYLKO PUBLIKACJA, nowy temat bez gotowego skryptu = ban. Tak wiec na logike wynika z tego ze nowa osoba jesli widzi cos takiego napisze o swoim problemie w 'problemach', tym bardziej ze ma powiedzmy 3 posty i nie moze odwiedzac niektorych czesci forum. |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Newbie
Data dołączenia: Apr 2008
![]() |
Podaj mi chociaż jeden sensowny powód ?
Zarejestrowałem się na tym forum , chce obejżeć scrypty ale nie musze napisać 1 posta , ok szybki spam w jakimś temacie próbuje ... nie trzeba mieć kolejnego posta by móc zobaczyć głupi temat . ... |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
Całkowicie się z tym zgadzam , ponieważ takie pasożyty , nie potrafią dobrze nic napisać ponadto nie przestrzegają zasad ortografii stosują technikę Kopiuj>Wklej>Activate Cavebot po czym zauważają ze bot im ignoruje potworki i zaraz lecą z płaczem na forum że bot im nie działa i zakładają 100 tematów !! Tępić pasożytów !!
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Banned
![]() |
tak samo jak kolega up... zgadzam sie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Newbie
![]() |
Gratuluje podejscia. Kiedy czytam takie teksty, na mysl przychodzi mi moj byly pracodawca- nie podoba sie? zwolnij sie. Nieodpowiedni czlowiek na nieodpowiednim stanowisku. Jesli brak ci sensownego agrumentu to chociaz daruj sobie tego tupu zwroty. Nie wszyscy posiadaja wiedze niezbedna do stworzenia sensownego skryptu, dlatego wlasnie kozystaja tego forum. Napisalem kilka postow, otrzymalem dostep do odpowiedniego dzialu, rozumiem ze juz nie jestem pasozytem? Awansowalem na szkodnika? W koncu moderator ma zawsze racje. Zmarnowalem kolejne kilka minut zycia, kto mi je teraz zwroci?
Ostatnio edytowany przez casstel : 30-01-09 o 11:32 Powód: Literowka ,' > |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Newbie