![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#31 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazdego sie da nauczyc, zeby byl podporzadkowany zasadom. Nie widze klopotow, zeby wlasnie newbie przychodzily na forum, bo to je tylko wzmocni. Co do Ciebie stroza, mozesz przestac juz sie idiotycznie wyklucac, bo i tak nic nie zyskasz, a mozesz TYLKO stracic. Poza tym, opcja 'Edit' dziala jeszcze na tyle dobrze, ze mozna z niej korzystac.
Pozdrawiam ;s. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Pluszowy Misio
|
Nie ma problemu wylaczyc cyferki, co nie zmienia faktu, ze i tak za strzelenie 30 postow pod rzad bedzie ban i tak dalej. Wiec - zadna roznica moim zdaniem
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Regulamin jest na każdym forum ;D. Niestety na większości nie czytają go.Zastanawia mnie ile osób tutaj go przyczytało.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Banned
Podziękowań: 0
![]() |
Zasady Jak Najbardziej wporzodku xD
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Newbie
![]() |
ile ostrzezen to ban?
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zasłużony
|
100 punktów ostrzeżen = ban.
Po 15 ostrzeżeniach (nawet jeśli niektóre wygasły) = perm. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Newbie
![]() |
Z gory przepraszam za nie czytanie poprzednich postow, brak mi cierpliwosci. Prawdopodobnie ktos juz poruszyl ten temat ale co zrobic. Nie rozumiem ograniczenia jakie zostalo wprowadzone do kategorii Skrypty, minimum 5 postow aby uzyskac dostep. Naprawde nie rozumiem motywu. Moj pierwszy, dziewiczy post.. pozostaly 4
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
![]() |
Wszystko fajnie ale nie rozumie jednej rzeczy..
Wg mnie sprawa jest conajmniej smieszna i niedorzeczna. Karacie kogos za napisanie tematu w niewlasciwym miejscu.. Mowa tutaj o osobach nowych m.in o mnie [nie majacych 5 postow ;o] Lecz osoba ta nie ma dostepu do danego dzialu i nie ma najmniejszego pojecia, ze wlasnie tam moze byc odpowiednie miejsce na umieszczenie jego problemu.. Jest to troche absurdalne z tego wzgledu ze chcac nie chcac taka osoba jest zmuszona do napisania paru postow, ktore w wiekszosci przypadkow sa pisane na sile. W wyniku tego forum jest zasmiecane przez niepotrzebny spam. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Banned
![]() |
ja dalem odpowiedz i dostalem ostrzzenie glupi post bo powiedzialem ze na cormaye na guardy zeby gosc zrobil waypointy
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
Wszystko da rade zrobic, czasami trzeba troszke pomyslec. |