![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#21 |
|
Pluszowy Misio
|
Pkty ostrzezen znikaja po 30 dniach. Aktywne ostrzezenia wygasaja po 30 dniach, a ostrzezenia same nie znikaja nigdy.
(z pamieci, moze byc inaczej w panelu) |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Beginner
Data dołączenia: Nov 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Moim skromnym zdaniem moderatorzy są trochę przewrażliwieni na punkcie postów, ponieważ wary dawane są za minimalne wykroczenie poza regulamin, owszem może i ktoś wykracza po za regulamin ale przecież forum służy do rozmów, dyskusji itp. nie sądzicie że tu nie można spokojne porozmawiać ??
Edit. "Chłopcze... Złamałeś regulamin. Nie pyskuj" - dzięki Cezz xD Link do zdjęcia http://s1.zapodaj.net/80797730.jpg.html Ostatnio edytowany przez stroza : 10-01-09 o 23:28 |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Banned
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 5
![]() |
Cytat:
czekamy na jakis komentarz z ich strony Ostatnio edytowany przez SirMarianello : 11-01-09 o 00:05 |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
No panowie, nie bedziemy zyc w syfie. Z mojej strony, jeszcze bardziej bym zaostrzyl ten regulamin. Doublujecie posty x razy, piszecie bzdury. Pw dziala, opcja edit takze.
Nie widze sensu wyklucania sie na ten temat. Masz wielkie szczescie, ze Cezz dal ci tylko 10 punktow. #Edit, stroza: Kolego, nie rozmowa, tylko po prostu durne posty, typu 'po ile to doladowanie' mozesz spokojnie zadac na PW. Mysle, ze napewno osoba, do ktorej to napiszesz nie obrazi sie. Poza tym, opanuj sie. Pozdrawiam.
[ Frost Queen ] Ostatnio edytowany przez Music : 11-01-09 o 00:33 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zasłużony
|
Fakt - czasami administracja warnuje srogo, ale najczęstsze przypadki to zaniżanie poziomu forum, po prostu trollowanie - stąd wychodzi to zachowanie, próbujemy zawyżać poziom, nie zaniżać.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Beginner
![]() |
Czy rozmowe nazywasz syfem ??? Owszem można na PW ale jak chce się dopytać dokładnie o coś, i potwierdzić sobie to przez innych to się już syf robi... <lol2> To fajnie masz w domu. Pozdrów babcie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wariat
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
rozmawiać można na gg (opcjonalnie hyde park) a na forum udzielamy pomocy :|
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Beginner
![]() |
To ja proponuje zrobić tak. Zakazać możliwość rejestracji na forum i będzie tylko lepiej !!! A co do postów to wyłączcie licznik i nikt nie będzie nabijał postów bo nie będzie wiedział ile już ma :)
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 19
Podziękowano mu 89 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
Właśnie o to chodzi, żeby było jak najwięcej ludzi, tematówi postów na forum.
|
|
|
#30 | |
|
Beginner
![]() |
Cytat:
Ale przecież im więcej ludzi tym więcej newbie, czyli tym więcej "bezsensownych" postów ?? Ostatnio edytowany przez stroza : 12-01-09 o 16:19 |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| komentarze, regulaminu |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|