![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zasłużony
|
Czas aby sprawdzić czy nowe zmiany są użyteczne przeciw funkcji wykrywania Blackd Proxy.
Ankieta organizowana przez Blackd Tools jest kierowana tylko do osób które zrobiły nową postać po update Blackd Proxy (wersja 14.4, gdzie wprowadzono funkcje timery) Adres do ankiety: http://www.blackdtools.com/forum/showthread.php?t=37571 Aktualny rezultat: Korzystanie z Blackd Proxy powinno być nadal bezpieczne, jeśli nie: - powtarzasz tych samych akcji co określony okres czasu (moduł "Conditional Events" w tym momencie jest niebezpieczny. Blackd Tools niedługo opublikuje nową wersję bota) - zmieniasz swojego "Tibia title" czyli tytułu okna gry: unikajcie używania programów zmieniających tytuł klienta. Pozdrawiamy, blackdproxy.pl |
|
|
|
|
#2 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
A mam pytanie czyli moge bezpiecznie postwic monka i zalogowac sie 2 kontem i skilowac? ;]
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 6 razy w 3 postach.
![]() |
A jak mam title w STEALTH to też źle? Czyli co? Condów nie używać? Btw. wyszła wersja 14,5
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 11 razy w 2 postach.
![]() |
No właśnie, nie sprecyzowali.
W update 14.5 jest napisane: Cytat:
Niewiadomo o chodzi... uzywanie condów ogolnie, czy specjalnie jakieś. @up wydaje mi się, ze w stealth jest bezpiecznie (ja tak robie i nie mam bana), bo nie ma zadnej ingerencji w bota. A leczyć powinnismy sie w zakladce HP & MANA, ja tego uzywam i moze dlatego nie mam bana, a w condach to tylko na paraliż. @muttley, nie zauwazylem - dzięki. :)
Obliczanie wartości loota na pasku - tylko dla kumatych Obliczanie wartosci zuzytych eliksirow na pasku - tylko dla kumatych cz. 2 Ostatnio edytowany przez lonardinio : 03-03-09 o 19:05 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
fasska xd
|
|
|
|
|
#6 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Lonar~
Napisałem o tym newsa, chodzi o conditionale. |
|
|
|
|
#7 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2008
![]() |
chłopaki.. dzis wlasnie mi zbanowali mojego 151ek, no cóz mysle zasluzenie bo w calosci byl zrobiony na bocie od zera... ostatnimi czasy botujac zauwazylem dośc duzo alarmów dotyczących Gm'a ... czyli moja opcja jest taka ze Gm'owie sprawdzaja graczy na niewidce i gdy zdobeda uzasadnione powodu nastepuje ban... caly miesiac zbierali owe powody i nie inaczej nastepuje mass ban.. co o tym sadzicie?
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2008
![]() |
Ja dostałem bana na wszystkie postacie, tylko nie na 17 knighta, który został stworzony :
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2008
![]() |
a To sie tez tyczy Runemaker ze jak mam ustawione co 20 many to exura musze to zmienic zeby mnie znowu nie zbanowali ??
|
|
|
|
|
#10 |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Zobaczcie tagi do tego tematu na blackdtools
Tags blackdproxy.pl tu bylo, cipsoft kurwy, jebac cipsoft, kocham cipsoft, kurwa nie mam bana!, murzyns pro no waste, muttley jest najlepszy, own_3d jest najlepsiejszy, prostytutka, wyhujali nas na bota lol? O.o |
|
|
![]() |
| Tagi |
| analize, ban, blackd, czas, czyli, instrukcje, kolejny, mass, tools |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|