![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#21 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Ja też dostalem bana i to na wszystkie acc, poza mainem, ktorym nie mialem autoexpienia.
A wiec 44knight/45 sorc/30 none vocation/ 22 knight/ 34 knight/ 35 knight zbanowani. ^^ Pozdro |
|
|
|
|
#22 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
Today we have punished 5163 Tibia accounts for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.
REKORD ! POBITY ! BRAWO DLA CIPSOFTU |
|
|
|
|
#23 |
|
Moderator Próbny
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 11
Podziękowano mu 19 razy w 11 postach.
![]() |
nom 72rp banik :), kamixx i dwaj koledzy, jeden uzywal blackd drugi tylko TA
|
|
|
|
|
#24 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W pierwszym poście news został dodany i przetłumaczony na polski, dziękuje za korzystanie z moich usług . Pozdrawiam
/Sopelek.
|
|
#25 |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
![]() |
Dzisiaj wchodze expie moim 45 knightem na legalu:D potem się logam i patrze a tu kur.. mać ban na moim 45 knighcie i teraz jeszcze boce jednym więc zobaczę czy też bana dostał;/ 22 lvl też banned cash maker. Coś mi się wydaje że blackD jest wykrywalne ;( bo mój kolega podobnie jak ja bocił tylko że na elfie a nic zero bana;/ więc chyba też trzeba będzie się przerzucić:(
Ostatnio edytowany przez lupek123 : 03-03-09 o 18:43 |
|
|
|
|
#26 |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 7
![]() |
Może niech Twórcy BlackD wymysla coś na to niech kombinuja bo jak tak dalej pojdzie to mało osob bedzie korzystac z Bota
|
|
|
|
|
#27 |
|
Newbie
![]() |
Hahaha dostalem wczesniej bana ma mojego teraz 60 ek zrobilem sobie sorca kupilem pacc wczoraj popadalem troche ma 42 lvl ms(banned)Hmmm moje noobki takze ban jaki wniosek z tego?? Raz dostaniesz bana potem spokoj ?? nie kumam co oni odpierdalaja skoro cisnalem na 5 mc to powinno byc i na ek tez bot :S
GZ DLA CIP-softu |
|
|
|
|
#28 |
|
Low Botter
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 3 razy w 3 postach.
![]() |
To juz przeszło 10tys. kont ;> Cipsoft sam się pogrąża xD za miesiąc dwa zapomnimy o Tibi.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Low Botter
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Za wczesnie gadac ze blackd jest wykrywalne nadal, poprostu mogly to byc juz baniki w poczekalni :>
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Banned
Data dołączenia: Feb 2009
![]() |
Cytat:
Dzisiaj ukarano 5163 tibijskich kont za korzystanie z nieoficjalnego oprogramowania do gry w ciągu ostatnich kilku tygodni. Rachunki te zostały zidentyfikowane przez nasze automatyczne narzędzia. Z tego powodu, skargi na temat tych kar jest na próżno. |
|
|
|