![]() |
|
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#101 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jun 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
No ale to bez sensu według mnie wszystko. Daniel coś wymyśli programista CipSoftu ściągnie se bota rozłoży go na części pierwsze i napisze coś w stylu antywira. Taka moja teoria wiec raczej to koniec ;) Miałem bana na moim 123ek w niedziele unnabend i wiedziałem że massban będzie w tym tygodniu i stało się lecz mnie to nie dotknęło bo odinstalowałem bota i tibie wyczyściłem rejestr 2 razy, zdefragmentowałem dyski, znów wyczyściłem rejestr, wyłączyłem i włączyłem kompa i zainstalowałem tibie ;p
Ostatnio edytowany przez SzalonaKrowa : 03-03-09 o 23:02 |
|
|
|
|
#102 |
|
Newbie
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 11 razy w 2 postach.
![]() |
Ja tam się nie boję, ostrozniej respik sobie jadę z cavebotem :P
"23:04 You need 160068 exp for level xx Average session speed: 45159 exp/h Estimated time left for level up: 3h 32m 40s Played this session: 1h 50m 20s Gained this session: 83040 exp" |
|
|
|
|
#103 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Jak dla mnie ;p to każdego to spotka kto używa mają jakiś program sprawdzają cie przez jakiś czas xD i bach BANIK xD heeh botuje 20 ;d za miecha pewnie bana dostane xD zycie
|
|
|
|
|
#104 |
|
Beginner
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
u mnie stosunek 3:1 dla mnie :P z 4 kont tylko jedno zbanowane z paccem runemaker przetrwał ale za to najwiekszy lvl poszedł ^^
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowano mu 10 razy w 4 postach.
![]() |
Cytat:
|
|
|
#106 |
|
Newbie
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Jak informuje CipSoft:
Cytat:Dziś ukarano 5163 za używanie nielegalnego oprogramowania do gry w przeciągu ostatnich tygodni. Konta te zostały zidentyfikowane przez nasz automatyczny system. Z tego powodu wszelkie skargi i zażalenia są bezcelowe. |
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| ban, kolejny, mass |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|