Zobacz koniecznie!

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 07-05-09, 16:30   #21
menxtr
Newbie

Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
menxtr jeszcze nie znają
Standardowy

A ja ban na 100 knight'cie
a tylko włączyłem go na skilowanie z 5 razy po 10 h no i z 2 wypady na draconie..
menxtr jest offline  
Stary 07-05-09, 18:04   #22
Vego
Beginner

Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
Vego jeszcze nie znają
Standardowy

Napewno duzo osob bylo ukaranych w poprzednich mass banach, ale teraz to NG i Elf Bot tez zawiodly a o Tibi Auto juz nie mowie XD Moi koledzy ktorzy uzywaja Elf Bota zostali zbanowani na powaznych lvlach 130+ i co? nie mowcie ze to tylko blackd :)
Vego jest offline  
Stary 07-05-09, 18:08   #23
skateboarding
Banned

Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
skateboarding jeszcze nie znają
Standardowy

no ale gosc ktory mowil ze tylko blackd chodzilo mu o bota ktorego on uzywal. moim zdaniem bardzo latwo jest wykryc cipsoftowi czy to my naciskamy F1(exura,pot,exori~) i gdy z nikad pojawia sie to samo z nikad. takie moje zdanie. dostalem bana na pierwszym massbanie i poprostu zrezygnowalem z tibi bo dla mnie jest oczywiste ze wykryja kazdego bota :) ja na miejscu daniela wsadzilbym z upem keyloggery i pohakowal wszystkich w pizdu i zwinal interes :o hahahah ;d tak wiem moze i jestem skurwysyn ale no nic nie zaradzi na cipsoft :) skoro tibia ma juz to 12? lat to cipsoft napewno da rade :) skoro utrzymali tw wszystkie servery przez tak dlugi czas to nawet nie ma o czym gadac :P
skateboarding jest offline  
Stary 07-05-09, 18:16   #24
Vego
Beginner

Vego jeszcze nie znają
Cytat:
Oryginalnie napisane przez skateboarding Zobacz post
no ale gosc ktory mowil ze tylko blackd chodzilo mu o bota ktorego on uzywal. moim zdaniem bardzo latwo jest wykryc cipsoftowi czy to my naciskamy F1(exura,pot,exori~) i gdy z nikad pojawia sie to samo z nikad. takie moje zdanie. dostalem bana na pierwszym massbanie i poprostu zrezygnowalem z tibi bo dla mnie jest oczywiste ze wykryja kazdego bota :) ja na miejscu daniela wsadzilbym z upem keyloggery i pohakowal wszystkich w pizdu i zwinal interes :o hahahah ;d tak wiem moze i jestem skurwysyn ale no nic nie zaradzi na cipsoft :) skoro tibia ma juz to 12? lat to cipsoft napewno da rade :) skoro utrzymali tw wszystkie servery przez tak dlugi czas to nawet nie ma o czym gadac :P
Watpie zeby zwijal interes wiesz ile pieniedzy tygodniowo zarabia Steve o tym sie nie mowi w planach ma jeszcze inne rzeczy ale dokladnie nie wiem jakie cos o innych grach bylo mowione ale nie bede sie rozpisywal i nie bede wprowadzal ludzi w blad. Bardzo mnie ciekawi czy jesli Steve zrobi nowa gre to czy do niej Bota wynajda? ;p
Vego jest offline  
Stary 07-05-09, 18:24   #25
Wojtek_boter
Beginner

Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 3
Wojtek_boter jeszcze nie znają
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Vego Zobacz post
Watpie zeby zwijal interes wiesz ile pieniedzy tygodniowo zarabia Steve o tym sie nie mowi w planach ma jeszcze inne rzeczy ale dokladnie nie wiem jakie cos o innych grach bylo mowione ale nie bede sie rozpisywal i nie bede wprowadzal ludzi w blad. Bardzo mnie ciekawi czy jesli Steve zrobi nowa gre to czy do niej Bota wynajda? ;p
Kto to Steve ;o? wspolpracuje z Danielem ? Podobno Daniel ma dostep do passow wszytkich uzytkownikow BlackD (tka gdzies slyszalem) i mzoe byc w tym ziarnko prawdy bo: 1. BlackD łączy sie z serwerem, 2. automatycznie zna twoje passy gdy chcesz zrobic magebomb, nie musisz nic wpisywac... czyli gdzies w pamieci to ma ...
Wojtek_boter jest offline  
Stary 07-05-09, 18:28   #26
Vego
Beginner

Vego jeszcze nie znają
Cytat:
Oryginalnie napisane przez Wojtek_boter Zobacz post
Kto to Steve ;o? wspolpracuje z Danielem ? Podobno Daniel ma dostep do passow wszytkich uzytkownikow BlackD (tka gdzies slyszalem) i mzoe byc w tym ziarnko prawdy bo: 1. BlackD łączy sie z serwerem, 2. automatycznie zna twoje passy gdy chcesz zrobic magebomb, nie musisz nic wpisywac... czyli gdzies w pamieci to ma ...
Steve to zalozyciel Tibi jeden z kilku godow
Fakt faktem to mozliwe ze Daniel ma wszystkie pass (piszac to dziwnie sie czuje bo tak samo mam na imie xd)
Vego jest offline  
Stary 07-05-09, 20:17   #27
hakero_ar
Newbie

Data dołączenia: Feb 2009
hakero_ar jeszcze nie znają
Standardowy

Ja boce i ciul 1 bana już miałem jak dostane deleta przestane grać (chyba że bot nie bedzie wykrywalny co już chyba nie bedzie możliwe) kumpell nie bocił 2 tygodnie patrzy ,a tu bann o.O ...
hakero_ar jest offline  
Stary 08-05-09, 23:26   #28
Mergol
Beginner

Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
Mergol jeszcze nie znają
Standardowy

Ja nie bociłem od 1 mass bana i zacznę bocić dopiero jak będzie 100% pewnie i tak jak wcześniej tylko GM, albo jak wybanują 3/4 ludzi i zobaczą mniejsze przychody i sobie odpuszczą ;]
Mergol jest offline  
Zamknij temat

Tagi
kolejne, konta, ukarane

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania