![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#21 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
A ja ban na 100 knight'cie
a tylko włączyłem go na skilowanie z 5 razy po 10 h no i z 2 wypady na draconie.. |
|
|
|
|
#22 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Napewno duzo osob bylo ukaranych w poprzednich mass banach, ale teraz to NG i Elf Bot tez zawiodly a o Tibi Auto juz nie mowie XD Moi koledzy ktorzy uzywaja Elf Bota zostali zbanowani na powaznych lvlach 130+ i co? nie mowcie ze to tylko blackd :)
|
|
|
|
|
#23 |
|
Banned
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
no ale gosc ktory mowil ze tylko blackd chodzilo mu o bota ktorego on uzywal. moim zdaniem bardzo latwo jest wykryc cipsoftowi czy to my naciskamy F1(exura,pot,exori~) i gdy z nikad pojawia sie to samo z nikad. takie moje zdanie. dostalem bana na pierwszym massbanie i poprostu zrezygnowalem z tibi bo dla mnie jest oczywiste ze wykryja kazdego bota :) ja na miejscu daniela wsadzilbym z upem keyloggery i pohakowal wszystkich w pizdu i zwinal interes :o hahahah ;d tak wiem moze i jestem skurwysyn ale no nic nie zaradzi na cipsoft :) skoro tibia ma juz to 12? lat to cipsoft napewno da rade :) skoro utrzymali tw wszystkie servery przez tak dlugi czas to nawet nie ma o czym gadac :P
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Beginner
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 3
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Beginner
![]() |
Cytat:
Fakt faktem to mozliwe ze Daniel ma wszystkie pass (piszac to dziwnie sie czuje bo tak samo mam na imie xd) |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
![]() |
Ja boce i ciul 1 bana już miałem jak dostane deleta przestane grać (chyba że bot nie bedzie wykrywalny co już chyba nie bedzie możliwe) kumpell nie bocił 2 tygodnie patrzy ,a tu bann o.O ...
|
|
|
|
|
#28 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
Ja nie bociłem od 1 mass bana i zacznę bocić dopiero jak będzie 100% pewnie i tak jak wcześniej tylko GM, albo jak wybanują 3/4 ludzi i zobaczą mniejsze przychody i sobie odpuszczą ;]
|
|
|