![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Apr 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Prezentuję Wam swojego pseudobota. Jest to wersja preAlpha 0.1a.
Obecnie działające opcje: 1. Healing 2. Magic Lvl training 3. 2 proste skrypty - Anti Idle, Food Eater. Bot opiera się o całkowicie o hotkeye, nie przesyła żadnych pakietów. Link (ver 0.1a): http://www.speedyshare.com/files/24051750/KBot.exe Screenshot: ![]() Skan: ![]() Jakiś noob antywir wykrył wirusa, przez to, że bot pobiera dane z pamięci procesu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 12 razy w 6 postach.
![]() |
Czytałem dziś na necie i natrafiłem na kogoś kto właśnie miał problem z uchwytem to okna tibi a post był napisany 30. Czyżby przypadek?:D
p.s Pytanko jakim cudem zrobiłeś cavebot oparty na hotkeys xD? Coś mi tu śmierdzi 2 posty i rozszerzenie exe! NIE ŚCIĄGAĆ ! DOPÓKI JAKIŚ MOD NIE ZESKANUJE PLIKU! To że masz 3 posty... Mutt# Zresztą jeśli nawet to nieładnie jest xerować pomysły :(
Nadchodzi Koniec. Ostatnio edytowany przez CzasoMaczo : 31-08-10 o 16:18 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Newbie
![]() |
Napisałem co działa, a co nie. Reszta to tylko puste przyciski. Piszę Cavebota opartego o strzałki na klawiaturze numerycznej, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Btw. to że nic nie pisałem od półtora roku, nie znaczy że haxy daję. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wygląda na czyste, nic się wysyłać nie powinno, na razie dam tego jego afk traina. Jeśli coś spróbuje się wysłać to będę o tym wiedzieć. Poza tym możesz przecież wysyłać klawisze do zminimalizowanego procesu, bo tak to się nie da nic robić. Pisząc tego posta ok. 10 razy KBot zmaksymalizował mi Tibię :(
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Newbie
![]() |
Mógłbyś na PW podpowiedzieć jak to zrobić? Bo Póki co musiałem grounda ustawiać, żeby działało poprawnie.
|
|
|
|