![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Pluszowy Misio
|
Wczoraj Inve oglosil konkurs, ktory mial tylko pomoc nam w wyborze nowych moderatorow. Forum sie powieksza - to widac, wiec potrzeba troche wiecej osob ktore beda pilnowaly porzadku. W naszej kadrze zagoscili:
maselko ktory obejmie dzial Tibia i problemy Onyx ktory obejmie dzial Tibia, skrypty i problemy oraz belens ktory obejmie dzial Tibia i poradniki. Nowoscia jest tez ranga supporter ktora otrzymal Karid. Osoba ta poprostu wykazuje sie wiedza o bocie i moze byc pomocna ;) Orion, ktory od pewnego czasu jest w kadrze jako osoba ktora tworzy OTS zadeklarowal sie, ze moze pomoc. Wpierw przetlumaczyl OGROMNA czesc forum, teraz mowi ze pomoze nam w moderacji - trzymamy kciuki i tak Orion laduje jako moderartor globalny! Oglaszam tez, ze Chris Raab odszedl z pozycji moderatora i zasiadl na stolku dla zasluzonych! Pozdrawiam, Admin P.S. Tym ktorym nie udalo sie tym razem - trudno, starajcie sie a napewno was zauwazymy !: ) |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bardzo dziękuje za wybranie mnie na tak odpowiedzialne stanowisko jakim jest moderator tematyczny :)
Mam nadzieje, że sprawdzę się jako moderator i będzie można na mnie polegać. Możecie na mnie liczyć :) Za niedługo zabieram się za spełnienie moich obietnic w temacie Inve. Słów na wiatr rzucać nie wolno. :) Ostatnio edytowany przez Belens : 14-04-08 o 15:12 |
|
|
#3 |
|
Game Over...
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 25 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Jak mi miło :)
Bardzo dziękuje! Mam nadzieję że wytrwam w swoich postanowieniach co do forum :) |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wszystkich wzieli tylko na mnie inve sie wkurzył ;/
|
|
|
#5 |
|
Pluszowy Misio
|
qbee - nikt na ciebie sie nie wkurzyl, rozpatrzalismy wszystko ale nie tym razem ; )
Staraj sie jak sie starasz to beda tego efekty !: ) |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
To teraz sprawdźmy czy nasi nowi modkowie czytali regulamin ]:->
|
|
|
#7 |
|
Zordon
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 5 razy w 3 postach.
![]() |
No myślę, że bedziecie się dobrze sprawować ;D bo jak nie to wpierdol i do lochu ;(
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zbanowany
Skąd: Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych na Aldeeran, 3 galaktyka.
Podziękowań: 9
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() ![]() |
no powodzenia, gl & hf
btw ja tez chce zasluzonego ;) |
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Ja również dziękuję. Mam nadzieję że spiszę się OK.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Baptized in fire
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |