|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jun 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Siema !
Mam 62 ed na świecie non pvp i nie wiem gdzie expić żeby wyjść na +. Expiłem na necro ale nie zawsze coś spadnie. Dragi darashia też zazwyczaj bez profitu. Chodzi mi raczej o expa żeby zarobić, ale jak znacie jakieś dobre miejscówki na expa z profitem lub bez waste to będę wdzięczny :) Obecnie mam jakieś 50k w banku + kilka itemów na sell. |
|
|
|
|
#2 |
|
Low Botter
|
task na mutant raty
|
|
|
|
|
#3 |
|
Beginner
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
![]() |
- wyrmy pojedynczo,
- worker golemy pojedynczo, - możesz równiez porobic avalanche i isc na mag quarter na dark magician, dark apperencite i mad scientisty te >> od wejscia i brać je z avalanche( mi zawsze sie zwracalo ), - Culty w yala lub goroma, - tomby za teleportem z ava - ancient scaraby z flama - GS-y w yala ( moze byc z taskiem) - water elementale ( zawsze profit ) - ew. hellspawny z blokerem 100 lvl~, - serpent spawny z blokerem 100 lvl~. |
|
|
|
|
#4 |
|
Newbie
![]() |
Gdzie w yalahar znajdę dobry resp workerów żeby można było po 1 lurować, btw z taska na raty mam tylko waste ;/ 200 małych potów starcza mi na max 50 ratów. Jakieś inne propozycje z dobrym expem ? Może być miejsce z dobrym expem i żebym wychodził na 0. Obecnie mam prawie 70lvl i 50mlvl
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beginner
![]() |
workery to chodzilo mi o podkowe czyli resp w kszatlcie odwróconego ' Y '
a dla profitu, jak i dla expa water elementale najlepsze ( bez rozgi, mozesz chodzic z mieczem dla wiekszego defa i ofc z helmet of deep). |
|
|
|
|
#6 |
|
Newbie
![]() |
Po co mi helmet of deep ;D ? Co z nich takiego leci żeby był profit :P ? Gdzie jest dobry resp xd ? Jestem zielony w pacc area ^^. A coś innego ? No i co z tymi golemami bo raz byłem to tak było tak sobie a słyszałem że exp jak i loot też niczego sobie ;p
|
|
|
|
|
#7 |
|
Beginner
![]() |
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=350233
nie chcialo mi sie samemu skrinow robic, to masz tam jak dojsc do waterow. Helmet od deep potrzebujesz, poniewaz watery biją z wodu po 200, a helmet of deep redukuje te obrazenia do 0. Leca z nich potki , life ringi i kamyczki, a dodatkowo rusty items, do ktorych potrzebujesz rusty removers ( 15k za 100 removersow u ludzi, ale i tak sie oplaca). Co do golemow to sa dobre ale dla sorca, jezeli chodzi o exp, a waste totalne. Ja sorcem zaczalem profitowac od 110 lvla xD. Dlatego polecam water elementale. |
|
|