Zobacz koniecznie!
Navigation » Botting.pl - Botowanie to przecież nie przestępstwo > Tibia > Pytania i problemy » [FAQ] Masz pytania? Kieruj je w tym temacie! || Zbiór pytań i odpowiedzi...

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 29-06-11, 01:10   #1
Ajron
Administrator

Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
Ajron jeszcze nie znają
Standardowy [FAQ] Masz pytania? Kieruj je w tym temacie! || Zbiór pytań i odpowiedzi...

Masz jakieś pytanie? Zamieść je tutaj i poczekaj na odpowiedź administracji. Wszystkie pytania będą umieszczone w tym poście, wraz z odpowiedziami na nie. Nie czekaj - dowiedz się już teraz!

Pytanie:
Cytat:
Boce na Blackd Proxy. Mam pytanie: czy jak dostane bana na miesiąc (za bocenie oczywiście) to po pół roku criminal records się wyczyszczą (zawsze myślałem że tak jest) czy będę miał już zawsze final waringa i każdy kolejny ban to usunięcie konta?
Pozdrawiam
Odpowiedź:
Cytat:
Zawsze final warn i potem ban
__________________________________________________ ______________
Pytanie:
Cytat:
Siema,
Gram sobie na npvp. Mam potężny dylemat.
Mam już tam mojego 100+ EDka którym grałem, lecz mi sie chyba znudzil bo zrobiłem nowe konto i zacząłem grać RP. Wyskilowałem go do 90/70~ na 30 lvl i aktywowałem paca. Obecny level RP 85~
Zostało mi na nim 5-10 dni pacc'a. Teraz mam właśnie dylemat czy grać nim, czy sprzedać itemy i grać znowu ED - help.
Odpowiedź:
Cytat:
Jeżeli grasz na Optional PVP to decyzja jest łatwa oczywiście ED. Można nim iść na wspólne hunty i w ogóle gra manualna jest przyjemniejsza niż gra RPkiem :P Ale i tak ostateczna decyzja należy do Ciebie bo może tobie większą frajdę sprawia gra np. Rpkiem.
Cytat:
Edem wyciągniesz sporo expa i nie tracisz czasu na wbijanie skilli oraz na większym lvlu gra jest przyjemna :)
Ajron jest offline   Reply With Quote
Odpowiedz

Tagi
faq, faqczyli, kieruj, masz, odpowiedåŗ, odpowiedzi, pytań, pytaå„, pytania, temacie, tibii, zbić³r, zbiór

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania