![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Low Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Witam
Znalazłem na stronie blackd tools watek o exiva turbo jednak nie dowiedzialem sie jak go uzywac ;/ może mi ktoś wy tym pomoc ;) z góry dzieki ps. widzialem ze są również komendy jak exiva > 65 - move up exiva > 66 - move right exiva > 67 - move down exiva > 68 - move left ale nie wiem z czym to jeść Gram na otsach więc nie boję się bana ;) (na realu nie boce :P) Ostatnio edytowany przez cssrumi : 17-07-09 o 01:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 4
![]() |
Sproboj zbindowac pod strzalki?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Low Botter
![]() |
no wlasnie niewiem ;/ probowalem juz ale tez nic ;/ choc wzasadzie mozna by jeszcze pokombinowac ;)
Dziwie sie jednak ze nikt tego nie probowal ^^ a przeciez dash to jedna z lepszych opcji w bocie ^^ |
|
|
|
|
#4 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Po.1.
-Wpisujesz w Stealth. Po.2. -Exiva Turbo to komenda czyszcząca logi, coś takiego, w każdym razie usuwa lagi.(U niektórych nawet nic nie zmienia, ale mi bardzo pomaga.)
Dzwoń po taryfę jak masz mnie siłę szukać , tylko jak cię spotkam znowu będziesz piszczeć jak suka, Nie masz nic a ten lans i ojca auto , przecież widzę jak nim wozisz tego gnojka za banknot, tak się składa, że znam ją , Ty z znaków zaj**ana, zna ją całe osiedle bo to K**a je**na . |
|
|
|
|
#5 |
|
Newbie
Data dołączenia: Apr 2009
![]() |
nie rozumiem co masz na mysli zbidnowac? Moglbys dokladnie wytlumaczyc bo jestem zielony w tych sprawach;p
|
|
|
|
|
#6 |
|
Low Botter
![]() |
chodzi mu o ustawienie hotkeyow
|
|
|
|
|
#7 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 4
![]() |
Probowalem nic nie dziala
|
|
|
|
|
#8 |
|
Low Botter
![]() |
nom ;/ niestety nie ale chyba wiem co trzeba by bylo zrobic
Jezeli dash w elfie dziala na zasadzie wysylania pakietow to dalo by rade to samo zrobic w blackd ^^ jedynie trzeba wiedziec jaki kod(pakiet) trzeba wyslac/napisac ^^ |
|
|
|
|
#9 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
![]() |
wystarczy te komendy wstawic w hotkeys pod strzalki, zaznaczamy activate hotkeys, i repeat, w dodatku repeat ustawiamy na 1 i dash dziala pieknie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2009
![]() |
cfaniak321 <<<< nom ja ustawilem sobie tak jak mowiles nom i chyba na moim jak narazie 37 knighcie tom chyba cos sie poprawilo ze troche szybciej biega ale niewiele szybciej :P
|
|
|