![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Low Botter
|
Emisisoft ANTI-Malware
Link do pobrania programu http://www.dobreprogramy.pl/Emsisoft...ows,13275.html O programie Wykrywa i zwalcza następujące typy złośliwego kodu wirusy, trojany, spyware, adware, robaki, boty, keyylogery, rootkity. Wyposażony w 2 skanery antywirusowy i anti-amlware. System potrójnej ochrony: kontrola plików na dyskach, kontrola zachowania uruchomionych procesów oraz ochrona podczas przeglądania stron WWW. Instalacja i Rejestrowanie Podczas Instalacji wybieramy opcję : I have a full license i klikamy next Aby zdobyć licencję trzeba do 31.07.2010 zarejestrować się na stronie: www.emsisoft.com/promo/pcformat1008 Po wejściu na w/w stronę klikamy na przycisk Order Now na pozycji 1 I wypełniamy formularz rejestracyjny Name, Email, ReEmail, Password Następnie klikamy Create Urer Account Na podany przez na w rejestracji Emailu przyjdzie wiadomość z linkiem potwierdzającym (Please go to the following page to complete your registration and unlock your account:) utworzenie konta i z naszym kodem licencyjnym który znajduje się w linijce License code: Teraz aby mieć pełną licencję trzeba wpisać w pole Nazwa Użytkownika: E-mail który wpisywaliśmy w formularzu i hasło i klikamy na logowanie i klikamy na odnośnik Konwertuj Kod , w kolejnym oknie kopiujemy nasz kod licencyjny i klikamy ok. Powinno wyskoczyć okno o poprawnym kodzie |
|
|
|
|
#2 |
|
Low Botter
|
Jeszcze można otrzymać darmową licencję, zapraszam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 6 razy w 2 postach.
![]() |
Lepszy od ego programu jest Malwarebytes Anti-Malware. Dlaczego ?
Bo tamten z Emisoftu wykrywa 9549854984598 programów jako wirusy , przez co rozwalił mi 2x system. |
|
|
|
|
#4 |
|
miszcz melanżuf!
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
![]() ![]() |
może mi ktoś wytłumaczyć czemu przez tego cudnego antywirusa co jakiś czas system mi się wiesza??
![]() |
| Tagi |
| antimalware, darmowa, emisisoft, licencja, rok |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|