![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Pluszowy Misio
|
Witajcie towarzysze. Nie będę zagłębiał się w szczegóły które są rozwlekłe jak coś rozwlekłego, więc przechodząc do konkretów.
Od dziś, blackdproxy.pl jest oficjalnie partnerem elfbot.pl. Elfbot.pl jest oficjalnym supportem tegoż programu w Polsce, a my im pomożemy. Właściwie - pomoc będzie obustronna. Co to znaczy dla was? Nagrody! Więcej konkursów i tak dalej. Niedługo więcej szczegółów. ... tymczasem zapraszam na: www.elfbot.pl :) Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam nadzieję, że nie zabiorą nam użytkowników, no cóż pozostaje życzyć wszystkiego dobrego we współpracy.
@Chris Chętnie bym się załapał ale nie mam elfbota i się nie znam ;d Ostatnio edytowany przez muttley : 08-01-09 o 20:21 |
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Chris Raab się tym zajmuje? ;)
Nic innego mi nie pozostało jak tylko życzyć powodzenia i czekać na konkursy! ;p Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 | ||
|
Zasłużony
|
Cytat:
Cytat:
Info: Rekrutacja do administracji forum otwarta! |
||
|
|
|
|
#5 |
|
Wariat
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
haha;d od tygodnia myślę aby coś takiego zaproponować :) ale nie musze :D
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
#6 |
|
Zasłużony
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Nie wiedziałem, że jest takie forum o Elfie ;) Dobrze widzieć, że jednak jest :D Sam myślę nad kupnem elfa, wiec teraz będę gdzie miał trollować głupimi pytaniami w stylu jak kopać dziury, czy otwiera ciała na ots xD nie no joke :D Fajnie, że razem się wspieracie ;)
//offtop po ile mniej-więcej stoi licencja do Elfa za gp (serv typu Arcania/Obsidia) i za zł? ^^ Ostatnio edytowany przez Piesek : 08-01-09 o 21:00 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Powodzenia Chris!
Zapewne w cenie pacca 90 dni Ostatnio edytowany przez H.Lyoud : 09-01-09 o 01:23 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 19
Podziękowano mu 89 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
To który bot jest lepszy Chris?