![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
witam od wczoraj elf nie chce dawac itemow do DP tydzien temu na tym samym skrypcie szlo elegancko dzisiaj juz nie.Dlaczego nie wklada itemow do DP ?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 60 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Dodam, że skrypt jest dobry i wkładanie loota do dp wygląda poprawnie: Kod:
A 33014 32048 7 DP reachgrounditem dp opengrounditem dp wait 500 moveitems 5921 locker wait 500 moveitems 5922 locker wait 500 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Low Botter
Podziękowań: 13
Podziękowano mu 15 razy w 14 postach.
![]() ![]() |
Nie wiem, co u Was jest nie tak, ale mi mój działa dobrze:
Kod:
reachgrounditem 'dp' opengrounditem 'dp' wait 1000 openitem 3502 1 'Locker' wait 1000 moveitems 9689 'Depot Chest' wait 2000 closeallwindows wait 2000 openbpitem
|
|
#4 |
|
Zasłużony
|
Po powrocie z krótkiego urlopu też nie chce mi pakować itemków do dp, stoi tylko przy dp i się nie chce ruszyć. Skrypt na pewno jest dobry!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Low Botter
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 60 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
Ma ktoś na to jakiekolwiek rozwiązanie? ;x
Dziwne jest też to, że czasem wrzuci kilka itemków. Pobawiłem się i posprawdzałem na jakiej zasadzie to może działać i niestety nie doszedłem zupełnie do niczego. Chciałem żeby wrzucił mi loot z DC do dp. Jednego life ringa wrzucił, drugiego już nie chciał. Bat wingi wrzucił, ale reszty tez już nie chciał i stoi. Rozwiązał już ktoś ten problem i może się z nami podzielić? @edit @Souret ok, thx ; d Ostatnio edytowany przez Kisiu153 : 10-08-10 o 16:04 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zasłużony
|
Po patchu coś nie chce działać depozytowanie itemków (działa tylko w 50%).
Musimy czekać aż wyjdzie kolejny update elfa. |
|
|
|
|
#7 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2010
![]() |
To mnie dziwi ze tydzien temu dzialal mi normalnie depositer eq teraz daje tylko itemy ktore mozna podzielic np dragon taile mutated flashe ale jak ma tylko je ze np ma dragon taile i woi to juz nic nie wlozy lub czasami :/
|
|
|
|
|
#8 |
|
Newbie
Data dołączenia: Oct 2008
![]() |
dokladnie mam to samo naglo przestal dzialc depositer;/ 1 skrypt dziala czasami tylko staje a 2 za kazdym razem da rade cos z tym zrobic ?
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| daje, elfbot, itemow, problem |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|