| Zobacz wyniki ankiety: Jaki bot lepszy ? | |||
| ElfBot |
|
11 | 31.43% |
| BlackDProxy |
|
24 | 68.57% |
| Głosujący: 35. Nie musisz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Witam, mam problem...nie wiem, którego bota kupić:S Mam do wyboru ELF lub Blackd. Proszę o doradzenie mi, którego kupić. PROSZĘ TEŻ O TO BY NIE BYŁO POSTÓW "KUP BLACKD JEST LEPSZY!" ! Chcę ocenę, wady i zalety, które są podparte sensownymi argumentami. Nie obrażę się też jeżeli nadawca będzie/był użytkownikiem obu botów.
Mam 110 elita, którym gram i 26pallka, ale nim zbytnio nie gram bo jest na faccu, ale rozmyślam nad tym. BlackD mam dosyć dobrze opanowane, bo używałem go przez rok. Opierając się o własną wiedzę na temat skryptów i powyższych informacji proszę o doradzenie w wyborze;) |
|
|
|
|
#2 |
|
Reprezentant
|
Jeśli masz zamiar grać tylko knightem, to blackd ;) Masz go opanowanego, jest dużo tańszy od elfa a knightowi blackd spokojnie wystarczy.
Jeśli masz zamiar grać Palkiem/Magicznym to zdecydowanie elf ;)
|
|
|
#3 |
|
Wariat
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
elf zbiera skórki lepszy targeting jedyna wada jego to że gania potwory przez follow
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
#4 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Dobrze wiedzieć o skinningu :) skrypty typu VDL, w którym bocie są bardziej zaawansowane?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zasłużony
Podziękowań: 17
Podziękowano mu 25 razy w 13 postach.
![]() ![]() |
Przyłączam się do pytania.
A skoro jest przyklejony temat NG vs. BlackD to i ten nie zaszkodzi :)
|
|
#6 |
|
Global
|
Dodałem sondę głosujcie.
|
|
#7 |
|
Newbie
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Podobny temat juz jest ale ja bym osobiscie wybral elfa. Bicie na dystans, m wall timer, ping w lewym gornym rogu, moim zdaniem lepszy healing, troche latwiejszy w obsludze. Jedyna wada elfa to to ze dosyc sporo on kosztuje tym bardziej ze teraz $ poszedl w gore.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Newbie
Podziękowań: 1
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Zależy.
Dla Knightów i od biedy Pallków polecam zdecydowanie BlackD. Ogólnie jakoś bardziej przyjazny wg. mnie. Profesje magiczne mogą się pokusic o ElfBota. |
|
|
|
|
#9 |
|
Newbie
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
oczywiscie ze BLACKD w nim jest wszystko posiada najwiecej skryptow stworzonych przez gracyz po prostu najlepszy
|
|
|
|
|
#10 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 11 razy w jednym poście.
![]() |
ja gram pallkiem i uzywam blackd ;)
|
|
|