![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Beginner
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Siema,
Kupiłem jakieś 3 miechy temu elfa. Wszystko pięknie działało do momentu formatu. Zainstalowałem Sevena potem elfa - stworzyłem nowy key na http://support.tibiabot.com/key.php [tworzyłem pod elfa 8.55 Stworzyło pięknie działało - ustawiłem na skilla. Nagle brakło prądu. Po restarcie patrze a tu nowy hard..[ ten pin do tworzenia key ]. Wkurzyłem się no, ale musiałem poczekać ten miesiąc. Wczoraj stworzyłem nowy [ też pod elfa 8.55 ] Wszystko znów ładnie poszło. Po stworzeniu chciałem sprawdzić czy po restarcie będzie działać no i niestety znowu to samo. Napisałem do siedziby elfa. Odpisali mi, że na tej stronie nie tworzy kluczy do starej wersji bota ( 2 razy stworzyło i przez chwile działało no ale dobra ;/ ) dalej pisało, żebym stworzył nowy klucz na stronie przygotowanej do robienia kluczy pod starszą wersję Kod:
http://support.tibiabot.com/oldkey.php |
|
|
|
|
#2 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2010
Podziękowań: 18
![]() |
Wyrob key normalny do nowej wersji. i instalke do najnowszego elfa. Wprowadz tam key i zainstaluj elfa pod 8.55 czy co tam chcesz. 1 key jest do kazdej wersji elfa. Wiem bo uzywam pod 8.57 i pod 8.55 jeden key.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Beginner
![]() |
no ale jest inne hardware [ no ten kod ktory sie na stronie podaje ]
To jak może 1 kod do wszystkich działać? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 6 razy w 6 postach.
![]() ![]() |
Robisz tak ściągasz elfa pod tibię 8.57 i wyrabiasz na niego klucz potem instalujesz ścigasz i instalujesz elfa pod jaką chcesz tibię i już nie potrzebuję klucza bo go wpisałeś raz.
Kinex & Hosko & Kinematix Projekt od 0 do ? Full rook by hosko [Port Hope] Apes-powierzchnia+depositer,potion refiller,100% afk [Yalahar] Mistrock cyclops mountain +mp refiller,depositer Nie pomagam w sprawie bota.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beginner
![]() |
Dzięki za odpowiedzi.
Czyli mam ściągnąć najnowszego elfa. Wyrobić do niego klucz. Ściągnąć elfa pod starszą tibię. I będę mógł pod nim grać? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 6 razy w 6 postach.
![]() ![]() |
Tak
Temat zamykam.
Kinex & Hosko & Kinematix Projekt od 0 do ? Full rook by hosko [Port Hope] Apes-powierzchnia+depositer,potion refiller,100% afk [Yalahar] Mistrock cyclops mountain +mp refiller,depositer Nie pomagam w sprawie bota.
|
|
|