![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Banned
Data dołączenia: Sep 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 24 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Za 8mym razem wpadlem swoim 115ekiem. Uzywalem elfa ; ] Jednak gowno prawda o 100% niewykrywalnosci.
'Do miłości trzeba dorosnąć, jak na przykład do jazzu czy szpinaku.' Jeżeli masz problem z botem/skryptem bądź potrzebujesz skryptu, pisz śmiało na PW, na pewno postaram sie pomoc! : ) Shemsu's PVP MS Projekt! PAMIETAJCIE! Im lepiej widać piersi tym trudniej zapamiętać twarz! |
|
|
|
|
#13 | ||
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 10 razy w 4 postach.
![]() |
Cytat:
Cytat:
Hail Elfbot!
|
|
|
#14 |
|
Banned
Data dołączenia: Aug 2009
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
elfbot rox!
3 masban rpkiem ;] + ms na koncie + 5 kaszmejkoero.. 0 banow |
|
|
|
|
#15 |
|
Newbie
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowano mu 3 razy w jednym poście.
![]() |
A ja elfbot+blackd zoczelem bocic od 8 fali mass banów i wbiłem 35lvl druidem
i ciągle zero staminy cały czas afk na expie albo runki elfbot mialem heala blackd na expienie i na robienie runek i jeszcze wyszlem 6 postaciami na roku na blackd |
|
|
|
|
#16 |
|
Low Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
ale jak można powidzieć np. że Elf jest w 95% niewykrywalny...
Albo coś JEST wykrywalne albo NIE ! niemożna powiedzieć np ze no mój bot ma 10% wykrywalności a twój hahaha 85%... Niema przecież czegoś takiego że np. cipsoft powiedzial swojemu super wykrywaczowi masz lapac 10%boterow uzywających elfa , 99%tibia auto , 50%ng i np.70%blackd. Poprostu macie farta a bot jak był tak i będzie wykrywalny :) Można ponoć zapobiegać wykryciu (narazie to tylko teoria ale mi jak naradzie działa :D wkoncu bylem bez bana :) ) używając Sanboxie chociaż osobiście mam co do tego wątpliwości :) ponieważ on niepozwala tylko na zapisanie czego kolwiek na naszym pc natomiast odczytywać mogą dowoli :) to czy ta metoda działa zależy tylko i wyłacznie od ich systemu ale nic niezaszkodzi spróbować prawda :D PS. Cipsoft zmienił taktykę :D wcześniej banował w 3 dzien każdego nowego miesiąca. Teraz robią to mniej przewidywalnie :D jakoś 2 razy w miesiącu :) aż strach bocic charami z1 banem bo jak pojdzie delate to będzie kłopot :D Dodam jeszcze, że bany obrywam tylko na swiatach npvp czy to nie dziwne :P Ostatnio edytowany przez cssrumi : 06-10-09 o 20:41 |
|
|
|
|
#17 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
XD a ja miałem fuksa tylko 5 razy xd reszta bann i nie płacze ;D już sie przyzwyczaiłem
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| ban, dziewiąta, fala, mass, massbanów, massbanw, massbany, orion |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|