![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Hehe 2 tyg po 4-5h~ dziennie na BlackD skilowalem 23 palkiem. Dzis zaczynam expienie na elfie moim 182 ek moze mnie ominie (oby) :D
|
|
|
|
|
#12 |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Oczywiście przetrwałem na Elfie wszystkimi charami.
Lecz po wcześniejszych wypowiedziach chciałbym dorzucić nieco od siebie. Elfbot jest wykrywalny, ale bardzo rzadko (znam 2 osoby, w tym jedną w RL, którzy używali tylko Elfa i dostali bana). To, że nie dostaliście teraz, nie znaczy, że jesteście nieuchwytni - chociaż prawdopodobieństwo bana jest niewielkie. ;)
|
|
#13 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() ![]() |
U mnie w szkole 2 typków co na elfie jadą bana dostali :P
|
|
|
|
|
#14 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
Bana nie dostałem na 2x noobchary (3-5h dziennie) i main char - auto leczenie, czasem robiłem nim skrypty dla noobów więc siedział na cavebocie.
Ps. BlackD i od początku nie dostałem ani jednego bana ^^ Ani jak GM dawali, ani teraz i mam nadzieję że tak zostanie. @edit Nie używam MC tylko sandboxie jak to ma coś do rzeczy. |
|
|
|
|
#15 |
|
Newbie
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
53 main knight oraz 48,40,33 lvl'e cashmakery przetrwały ;)
Blackd Proxy for evah |
|
|
|
|
#16 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
na ng nie dostałem a na blackd tak, to zależne od szczęścia jest i serwera, gdzie gmowie częściej siędzą - toć nie wierzę w system wykrywalności botów, może gm na niewidce czai przez kilkanaście minut, a w efekcie końcowym na koniec robią bilans i banuja
![]() |
| Tagi |
| dziesiąta, dziesiä ta, fala, massbanć³w, massbanów |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|