![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Nov 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Po co założyliście dział "Prośba o przerobienie skrypta" skoro i tak nikt nie chce przerabiać ???
|
|
|
#2 |
|
Wariat
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
aby znalazł się ktoś kto by przerabiał skrypty leniom
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Newbie
![]() |
Jeżeli ktoś nie umie czegoś zrobić bo jest np. nowy bądź kompletnie nie zna się na bocie to potrzebuje raczej pomocy. Osobiście wogule nie potrafie zrobić trudniejszych skryptów (np. depozyt, seller, itp.)
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 14
Podziękowano mu 33 razy w 22 postach.
![]() ![]() |
Są od tego poradniki, czytaj, próbuj tak każdy sie uczył ;)
A niektórzy na tym zarabiają np.Ja (podpis ^^, reklama) Uwierz, że jeżeli dojdziesz do czegoś sam, zrobi Ci to 2 x większą przyjemność.
|
|
|
#5 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 19
Podziękowano mu 89 razy w 27 postach.
![]() ![]() ![]() |
to nie są lenie tylko idioci. Większość requestów to : "Zrupcie mi depositera na trolle w ab i ucieczke i depoziter small stonesów i zeby bral spiry z depo oks???"
|
|
|
#6 | |
|
Wariat
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
Cytat:
@Qbee o tym samym sądziłem ale nie chciałem się tak wyrażać bo mnie **uj strzela gdy widze temat w problemach i aby mu pomóc trzeba wpisać w szukajke 1 proste słowo :/
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
=* |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Newbie
![]() |
wg.mnie to sztuka zrobić depozyta do bota , ja sam tego nie umie ale dzięki poradnikowi biorę się do pracy.
|
|
|
#9 |
|
Zasłużony
|
Żadna sztuka, czysta teoria w niewielkiej ilości prosta jak budowa cepa.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Cytat:
mercedres plx :) @down pfff tez sie nie masz juz doczego przyczepic :S dawaj badz po mojej stronie to bedziesz wspolwlascicielem tego mercedresa :D Ostatnio edytowany przez Piesek : 28-12-08 o 12:07 |
|
|
|
|