![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Kocham Mamusie =***
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 19 razy w 4 postach.
![]() |
To tak. Jakiś modek (Nie wiem ku*wa czemu) skasował mój temat ze zdjęciami oraz mojego signa. Dziwnę co? Ale tak ku*wa się stało. Jestem z tego powodu zniesmaczony. Nie wiem o co chodzi. 0 wyjaśnień? WTF? Czekam na jakiekolwiek wyjaśnienia...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bart__
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
Mhmm..może nie zauważyłeś, ale na forum wystąpił chyba jakiś błąd, bo wczoraj cały dzień nie działało, a dzisiaj wszystko co było napisane po 29.10~ zostało usunięte/cofnięte..
a wyjaśnień jeszcze nie ma, bo pewnie Pekezu jeszcze tego nie widział, a i oni nie muszą się ze wszystkiego tłumaczyć :p
|
|
#3 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 26
Podziękowano mu 15 razy w 6 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zauważ że forum za cofało się o miesiąc i nie jest to nasza wina!!!
Tylko wina hostingu..; X Ponoć ma to zostać naprawione a jak nie to musimy odrobić ten miesiąc i będziesz musiał zrobić all od nowa.. Przykro mi. Człowieku zobacz że last news na stronie jest z 29 Października... I nie pisz dzięki modki tak jakby to była nasza wina..: X Gratuluje ci spostrzegawczości.. :X
13:52 Ja xD[52]: szukasz 13:52 Ja xD [52]: mojego nazwiska? xD 13:52 Kumpel xD [47]: belenowicz? |
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator Próbny
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 15 razy w 10 postach.
![]() |
Miejmy nadzieje ze zostanie przywrócone a jak nie to nie warto nawet juz zakladac na nowo ;/-.-
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pluszowy Misio
|
Zapraszam na strone glowna - news.
|
|