![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#21 |
|
Guest
|
Ja 7 miesięcy - o banów na... naprawde dużej ilości accountów.
Nie wiem po co ludzie robia sobie np. fake outfit.. albo jakieś respondery, albo bez sensowne hotkeye jak np: przesuwanie itemów po bp (jak można to w loot liście zrobić).. Pozdrowienia śle dla tych ludzi. Ja light hacka nawet w bocie nie wlaczam, bo po co? Jak coś zbędne - olej to! |
|
|
#22 |
|
Wariat
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
to jaki jest sens "grania" w tibie jak bocisz tylko : o
czasami zawiodłem chociaż starałem się wiem na dobrych checiach zbudowane piekło nie raz na pewno skoczylo w góre tętno pewne jest jedno słowa obracac w czyn nie ma co obiecywać pustym gadaniem zbyć wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić tak się nie robi jak z ludźmi chce sie zyc, Elo |
|
|
|
|
#23 |
|
Guest
|
Ja tylko boce; ) Czasem jakiś hunt/quest ale bota mam włączonego.
Też będe bocić 4ever, bo mnie jara to ze ja nic nie robie, a w 1 dzien bije z 82 na 85.. A nie chce mi sie od zera grac do 100lvl, bo tak naprawde, fun jest od 100+.. |
|
|
#24 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
Wtedy pozostają Ci tylko ciekawe i przyjemne rzeczy - wspólne hunty, questy, pkowanie, wojny. Całkowicie popieram. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja przez ponad 7 miesięcy, botuje 3-4 MC praktycznie 24h/7 Przez ten czas, nie załapałem żadnego bana. 4 cashmakery jada ciągle na 0 staminie, czasem dam im odpocząć i dalej cisnę, moim main charem - ed - boce do 14h staminy, czekam na full i tak w kółko, w między czasie botując EK na tym samym accouncie. |
|
![]() |
| Tagi |
| dwunasta, fala, kolejna, massbanów |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|