![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 6 razy w 5 postach.
![]() ![]() |
#up
Np muttley. Na ostatniej fali dostał bana.
|
|
#12 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
U mnie poki co zaden char nie dostal bana, jade na blackd ; ) To i tak kwestia czasu az kazdego chara nam zbanuja ;D Chyba ze oduczymy sie uzywac botow...:D
|
|
|
|
|
#13 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Chocby mi wszystkie chary zbanowali, nie bede gral na rl manualnie, w zyciu.
|
|
#14 |
|
Misiaqqq <3
|
Ani ja. Jak mialbym myslec o katowaniu tego wszystkiego ręcznie całą noc, zamiast ustawić elfa i iść spać czy ruchać, to mi się nogi uginają.
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#15 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
![]() |
byle dobic ten 60 i recznie takze napierd*lam jak pojebany przez swieta ;d
|
|
|
#16 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
I dlatego przesiadłem się na World of Warcraft, wbijam 80 i mam w dupie resztę :). Większego lvlu nie można mieć, a zatem botowanie jest nie potrzebne. W tibii to jest jedyny sposób na zakończenie udręki z botami, wstawić bramkę lvlową do powiedzmy 200 i po kłopocie. Tylko musieliby przebudować cały system gry - ale to się nigdy nie stanie.
pozdrawiam, koneser
|
|
#17 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2009
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
system ten wykrywa tez MC?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Newbie
Data dołączenia: Nov 2009
![]() |
wiecie co najlepiej uzywac bota Mutley bo on ma chyba jak narazie nie wykrywalngo :P
|
|
|
|
|
#19 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wypowiem się może, od siebie.
Hmm. Boty na 3ch charach + 2 chary kumpli czasem, lub oni sami u siebie. Main char ( New knight którym skillowałem ) był tydzień online bez wyłączania kompa, czyli 23:45h dziennie ( 15min ss ). Bana hmm? NIE MA. 2 cashmakery, wyłączane były przy 20h staminy, Banów hmm ? NIE MA. Chary kumpli, Jeden bocił nie schodząc poniżej 33h staminy, drugi leciał ile wlezie, Banów hmm ? NIE MA. Moim zdaniem nie ma co srać o bana, bo im więcej GADŻETÓW używamy, na respondery nie respondery, na jakieś Bóg wie co jeszcze, Tym łatwiej nas złapać. Weszły jakieś te auto 200...6000 No i powiedzcie mi po co cały czas uzywam auto 200 i banów nie mam. Jak to wykrywają, hmm tego wam nie powiem, ale bocąc bez głowy mniejsza szansa na bana, niż kombinując jak go nie dostać ;). Tyle ode mnie ; *
|
|
#20 | ||
|
Misiaqqq <3
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze powtarzam, że nie ma co przesadzać z gadżetami :)
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
||
|
|
![]() |
| Tagi |
| dwunasta, fala, kolejna, massbanów |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|