![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 | |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Jak się ukazało na Tibia.com:
Cytat:
Mi się nie udało przetrwać, używałem elfbota :( Ostatnio edytowany przez Orion : 22-12-09 o 18:14 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Przetrwane all charami xDD!
|
|
|
#3 |
|
Newbie
![]() |
No niestety ja nie przetrwałem.
"Banished: until Jan 21 2010, 16:02:24 CET because of using unofficial software to play" Niestety przez tego bana straciłem zaufanie do BlackD proxy.Mimo tego ze nie uzywałem bota od 2-3tygodni to i tak ban.I miesiąc pacca w dupie. |
|
|
|
|
#4 |
|
Newbie
Data dołączenia: May 2008
![]() |
haha... bardzo ciekawe. Miałem dwa noobchary: paladyna i knighta.
Przez ostatnie kilka tygodni trenowałem nimi na mc używając blackd. Paladyn dostał bana a knight nie :D Wniosek. Co robił bot na paladynie, a czego nie robił na knightcie?
Ostatnio edytowany przez Misiaczyna : 22-12-09 o 20:43 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Misiaqqq <3
|
No ja nie mam bana, tylko takie coś:
Cytat:
Wiem .?
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 Ostatnio edytowany przez Apausfo : 23-12-09 o 00:28 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beginner
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
@up
To nie ma związku z massbanem. Napisałeś na Game-chat "brasil = shit" a to jest zabronione.
|
|
#7 |
|
Low Botter
|
to już drugi mass który przetrwał mój cashmacker
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
Data dołączenia: Sep 2009
![]() |
68 kina przetrwal juz 4 mass bana elf bot ;]
|
|
|
|
|
#9 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 6 razy w 5 postach.
![]() ![]() |
Powiem tak. Pierwsze dni od mass bana botowalem na elfie, pozniej na nBot-TO JEST KOMPLETNY SHIT. Lepszy cave bot jest chyba w tibiaauto-.-. Wracajac do tematu, nie bocilem dziennie-chyba z tydzien(nie chcialo mi sie :o). Nie mam nawet Mc na kompie, tylko elfa na rozne wersje tibi. Bana nie ma.
|
|
#10 |
|
Misiaqqq <3
|
Cholera przez te mass bany strach teraz bocić.
Elfa ma ponoć najmniejsze prawdopodobieństwo wykrycia ale cholera tam wie :/ Dużo ludzi przetrwało jak piszą, ale kurde 1 na 100 może dostać bana i to któryś z NAS może być tym 1 :> także zważka!
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
![]() |
| Tagi |
| dwunasta, fala, kolejna, massbanów |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|