![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#21 |
|
Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Weź na dobry początek usuń stare tematy związane z elfem żeby zrobić porządek.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
Zgadza się, choć ci co teraz botują stanowią kilka procent tych co botowali przed massbami ;], pozatym wydaje mi się, że 3/4 z nich używa Elfa
|
|
#23 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
brakuje ludzi.. : F
poradniki do elfa ftw |
|
|
|
|
#24 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowano mu 3 razy w 2 postach.
![]() |
Wg. mnie dużo osób ogląda screeny nawet, więc nie musi być forum głownie o boceniu :P
Ale głownym powodem jest też cena bota(elf), massbany i to wszystko co już było wymienione. Tylko że bot się też nadaje do ots (4fun) mówie o leczeniu, i nie lepiej rozdzielić projekty? na ots,rl ?
|
|
#25 |
|
Pluszowy Misio
|
Na początek zmieniły się reklamy utrzymujące nasz serwis - wszystkie powinny związane być z grami - tak dla was to może bardziej się liczyć. Dodatkowo są może mniejsze niż poprzednia AdTaily - ale jest ich troszeczkę więcej. Pojawiły się w większej ilości miejsc.
Odnośnie dodatkowych for - powiedzcie co byście gdzie dodali. Żebyście się jeszcze postarali odnośnie pomocy, to może wśród pomagających rozlosuję jakiś prezent ;-) Po 24:00 zdejmę także kod AdTaily - pozostaną same reklamy te flashowe. Co do reklamy w poście - jeszcze nad nią pomyślę. Może zmienię ją, aby nie była tak inwazyjna, ale coś z kwadracikiem gdzieś wcisnę, jeśli nie kwadracik - to pojawi się po prawej stronie długa reklama 100x600. |
|
|
|
|
#26 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
Myślę, że sprawę powinno załatwić sprowadzenie zajebistych skrypterów do elfa :> - wtedy ludzie szukający pomocy z tym botem, będą mogli u nas :D znaleźć odpowiedź na dręczące ich pytania oraz przebierać spośród masy skryptów
/takie moje zdanie ;)
|
|
#27 |
|
Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Ta, ale trudno nakłonić ludzi żeby robili komuś bardzo dobre skryptyza darmo...
W każdym razie ja nie miałbym najmniejszego zamiary robić ludziom skryptów z powodu braku czasu i bez potrzeby,,, |
|
|
|
|
#28 |
|
Pluszowy Misio
|
Skrypterów znaleźć i przywiązać do jednego forum jest bardzo trudno i coś o tym wiem, przez chwile było tutaj ich parę, ale ostatecznie zrezygnowali z pisania skryptów ogólnie.
Więc podsumowując - rozbudowanie działu o elfie. Jak? Jakieś konkretne propozycje? ;-) |
|
|
|
|
#29 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Cytat:
Już lepiej dodać dział "pvp" botting pl , pamiętam , że kiedyś sporo osób tutaj pekowało z tego forum na otsach w teamach.
|
|
|
|
#30 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 4 razy w 3 postach.
![]() |
Ja uważam że problem małej ilości skryptów do elfa rozwiązało by parę porządnych tutków takich jak są na forum do blackd , uważam że im więcej będzie możliwości nauki skryptowania w elfie tym więcej osób zajmie się skryptowaniem uważam także że loteria też jest dobrym pomysłem a jako nagroda PACC albo licencja do Elfa