Zobacz koniecznie!

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 29-11-09, 01:02   #21
Botter'ek
Botter

Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
Botter'ek jest na ustach wielu
Standardowy

Weź na dobry początek usuń stare tematy związane z elfem żeby zrobić porządek.
Botter'ek jest offline  
Stary 29-11-09, 01:56   #22
mispe
Zaawansowany botter

Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
mispe jest na ustach wielu
Standardowy

Zgadza się, choć ci co teraz botują stanowią kilka procent tych co botowali przed massbami ;], pozatym wydaje mi się, że 3/4 z nich używa Elfa
Stary 29-11-09, 09:12   #23
Zermo
Newbie

Zermo's Avatar

Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
Zermo jeszcze nie znają
Standardowy

brakuje ludzi.. : F

poradniki do elfa ftw
Zermo jest offline  
Stary 29-11-09, 10:20   #24
Resho
Low Botter

Resho's Avatar

Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowano mu 3 razy w 2 postach.
Resho jeszcze nie znają
Standardowy

Wg. mnie dużo osób ogląda screeny nawet, więc nie musi być forum głownie o boceniu :P
Ale głownym powodem jest też cena bota(elf), massbany i to wszystko co już było wymienione.
Tylko że bot się też nadaje do ots (4fun) mówie o leczeniu, i nie lepiej rozdzielić projekty? na ots,rl ?
Stary 30-11-09, 20:24   #25
Pekezu
Pluszowy Misio

Data dołączenia: Sep 2007
Podziękowań: 23
Podziękowano mu 40 razy w 16 postach.
Pekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalić
Wyślij wiadomość przez MSN do Pekezu Wyślij wiadomość przez Skype™ do Pekezu
Standardowy

Na początek zmieniły się reklamy utrzymujące nasz serwis - wszystkie powinny związane być z grami - tak dla was to może bardziej się liczyć. Dodatkowo są może mniejsze niż poprzednia AdTaily - ale jest ich troszeczkę więcej. Pojawiły się w większej ilości miejsc.

Odnośnie dodatkowych for - powiedzcie co byście gdzie dodali. Żebyście się jeszcze postarali odnośnie pomocy, to może wśród pomagających rozlosuję jakiś prezent ;-)

Po 24:00 zdejmę także kod AdTaily - pozostaną same reklamy te flashowe. Co do reklamy w poście - jeszcze nad nią pomyślę. Może zmienię ją, aby nie była tak inwazyjna, ale coś z kwadracikiem gdzieś wcisnę, jeśli nie kwadracik - to pojawi się po prawej stronie długa reklama 100x600.
Pekezu jest offline  
Stary 30-11-09, 21:39   #26
mispe
Zaawansowany botter

Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
mispe jest na ustach wielu
Standardowy

Myślę, że sprawę powinno załatwić sprowadzenie zajebistych skrypterów do elfa :> - wtedy ludzie szukający pomocy z tym botem, będą mogli u nas :D znaleźć odpowiedź na dręczące ich pytania oraz przebierać spośród masy skryptów

/takie moje zdanie ;)
Stary 30-11-09, 21:53   #27
Botter'ek
Botter

Data dołączenia: May 2009
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
Botter'ek jest na ustach wielu
Standardowy

Ta, ale trudno nakłonić ludzi żeby robili komuś bardzo dobre skryptyza darmo...

W każdym razie ja nie miałbym najmniejszego zamiary robić ludziom skryptów z powodu braku czasu i bez potrzeby,,,
Botter'ek jest offline  
Stary 30-11-09, 22:14   #28
Pekezu
Pluszowy Misio

Data dołączenia: Sep 2007
Podziękowań: 23
Podziękowano mu 40 razy w 16 postach.
Pekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalić
Wyślij wiadomość przez MSN do Pekezu Wyślij wiadomość przez Skype™ do Pekezu
Standardowy

Skrypterów znaleźć i przywiązać do jednego forum jest bardzo trudno i coś o tym wiem, przez chwile było tutaj ich parę, ale ostatecznie zrezygnowali z pisania skryptów ogólnie.

Więc podsumowując - rozbudowanie działu o elfie. Jak? Jakieś konkretne propozycje? ;-)
Pekezu jest offline  
Stary 01-12-09, 13:47   #29
Zermo
Newbie

Zermo's Avatar

Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
Zermo jeszcze nie znają
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Resho Zobacz post
Wg. mnie dużo osób ogląda screeny nawet, więc nie musi być forum głownie o boceniu :P
Ale głownym powodem jest też cena bota(elf), massbany i to wszystko co już było wymienione.
Tylko że bot się też nadaje do ots (4fun) mówie o leczeniu, i nie lepiej rozdzielić projekty? na ots,rl ?

Już lepiej dodać dział "pvp" botting pl , pamiętam , że kiedyś sporo osób tutaj pekowało z tego forum na otsach w teamach.
Stary 02-12-09, 14:02   #30
krzychu098
Low Botter

Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 4 razy w 3 postach.
krzychu098 jeszcze nie znają
Standardowy

Ja uważam że problem małej ilości skryptów do elfa rozwiązało by parę porządnych tutków takich jak są na forum do blackd , uważam że im więcej będzie możliwości nauki skryptowania w elfie tym więcej osób zajmie się skryptowaniem uważam także że loteria też jest dobrym pomysłem a jako nagroda PACC albo licencja do Elfa
krzychu098 jest offline  
Zamknij temat

Tagi
brak, czego, forum, test

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania